ipekozlutirass Kızlarrr , 37 haftalık oldum bugün. Ara sıra kaburgalarım batıyor geceleri uyuyamıyorum.. ne yapmam gerekiyor çok uykum var ama sırt üstü, sol, sağ yan tarafta uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sanki nefes alamıyorum ne yapmam lazım
havvaana ipekozlutirass üzgünüm ki yapabileceğin bir şey yok son ay böyleydim ve doğdu anca rahatladım yatış konusunda. Ama bu defa da uyumaya vakit bulamama gibi bir sorun ortaya çıktı 😂
elaymoms ipekozlutirass benimde sol tarafım kalbimin olduğu bölge de bir yanma gibi ağrı gibi farklı bir şey var sizde de oluyor mu sol da?
sengull ipekozlutirass bende öyleyimm 36+1 oldummm. Uyku neredeyse bir aydır yok zaten ağladığım bile oluyor 🥹
KumsAlyaa havvaana ipekozlutirass Kızlar 35. Haftaya girdim bu hafta itibari ile bebeğimin hareketleri azaldı yani hareket var ama tekme gibi değil çok nadir derinden ve yavaş zorla Bile hareket etmiyor artık sırt üstü yatınca genelde hep hareket ederdi şimdi onu da yapmıyor sizlerde de aynı hafta aynı sorun oldu birde karnımın sol tarafında duruyor sap taraf bomboş sanki karnımı ikiye bölmüşsünüz de sol tarafında bebek var sağ boş
Mom-Burcu O kaburga ağrısı ile uykudan uyanıyordum bende 39+3 oldum bir haftadır daha az hissediyorum maalesef yapacak birşey yok o ağrı için. Bende genelde sağ tarafa yatarım daha rahat ediyorum Allah yardımcımız olsun kolaylık versin hepimize @ipekozlutirass
ipekozlutirass Mom-Burcu Amin 🙏🏻🙏🏻 Allah bize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻. Hep dua ediyorum hepimize.. benim de hafiflerse daha iyi olacak
ipekozlutirass sengull yani uyuyamamak tamam da böyle bı ağrı olması çok kötü. İnsanın nefes almakta zorlanması 😭😭😭
havvaana KumsAlyaa canım benim boşluk konusunda evet benim de sağ tarafım boş gibi olurdu genelde solda hissederdim. Ama hareket konusunda benim bebeğim küçüktü gelişimi geriden geliyordu biraz o yüzden küçük olduğu için sanırım baya hareketliydi hiç durmazdı özellikle de geceleri yatacağım zaman aşşırı hareketten ne uyuyabilirdim ne yatabilirdim. O yüzden hareket konusunda bir şey diyemicem ama son zamanlarda büyüdükçe yeri daraldıkça hareketleri kısıtlanır diyordu doktorlar, tecrübeli anneler. Ama dediğim gibi ben öyle bir şey yaşamadığım için benim dediğime göre hareket etme 😘
Gulcan47 ipekozlutirass öyle olunca ayağa kalkıp biraz yürü yatış pozisyonu değiştir yoksa geçmiyor canım