Gizemmm-61 Hanımlar 35. haftamizdayiz , dün ve bugün olmak üzere hareketlerini hiç hissetmiyorum diyebilirim belki toplasan on kere , karnıma yapmadığım hareket kalmadı kimildasin diye , karnım semsert taş gibi bir problem mi vardir
58damla58 Gizemmm-61 uzan dinlen tatlı şeyler ye biraz rahatla Bi o şekil takip et endişe yapma olabiliyor çok yorulunca .baktın yok git görün doktoruna için rahat etsin
yagizegemom Gizemmm-61 35+3 deyim 4-5 gün önce aynı şeyi yaşadım ve karnım yumuşamıştı bu akşamda kasılmam vardı ve suyum sızıyor sandım acile gittim herşey normaldi canım bu haftalarda yerleri daralıyormuş artık o yüzden az hareket ediyorlarmış
Gizemmm-61 Evdeyim aslında yorucu yaptığım birşeyde yok , kendimi yormadim yani saatlerdir boş boş oturuyorum duvarı izliyorum 58damla58
Gizemmm-61 yagizegemom Su sızması sandığınız şey iç çamaşırında sürekli ıslaklık görüp onu hissetmek mi
yagizegemom Gizemmm-61 evet bugün sürekli öyle oldu ama doktor öyle olmaz bardaktan boşalırcasına olur dedi
Dolphin16 yagizegemom herkesin farklı oluyor bende 40+5 te doğurdum son iki hafta altıma işiyorum sanıyordum meğerse suyum az az gelmiş . Ama sonra kontrole gittiğimde söledim sorun yok su iyi dediler . Sonra doğumda hemşire patlatmıştı suyumu .
Gizemmm-61 Dolphin16 çok sık lavaboya gidiyorum zaten bakıyorum Allah Allah ıslaklık,altıma kaçırmış olamam e silip kurulamadan zaten çıkmıyoruz