Ozge1708 pinkymoms Benim ilk kızımın adı Yağmur. 32 haftalık hamileyim. Yine kızımız olacak bunun da adını Kumsal koyacağız.🥰
Night Hilalbeby Bu ara birdenbire popüler oldu, bende bi dizide duydum ilk beğendim sonra gamze erçelin kızının adı da Mavi ordan duydum hoşuma gitti, sonra yazın deniz kenarında annesi sesleniyordu kızına Mavi diye dedim bu bi işaret😂
Yagmurbasak16 Nurdanb bende çok beğeniyorum bu ismi anlamını öğrenince daha bir sevmiştim cinsiyet belli değil henüz benim ,☺️
2_evlatyolda pinkymoms sare sahra Simay Umay Nisa hafsa bu isimler hoşuma gidiyo eşime bırakcam Bi tanesini seçsin
Night Hilalbeby O buldu ismi onun fikriydi ilk, ben içimde tutuyordum istemez diye o ortaya atınca hatta çok şaşırmıştım 😄
Cgdm07 pinkymoms Allah nasip ederse Mircan olucak ismi anlamı Gerçek dost olan değerli kimse / Güneş gibi aydınlık. / Canın içi.
Kubrakck2222 pinkymoms 36. Haftadayız inşallah Mihrimah olacak ismi. Güneş gibi ay gibi doğsun evimize inşallah❤️❤️❤️❤️
pinkymoms Kubrakck2222 evett gerçekten güzel bir isim❤️ bende düşünebilirim ilk kızımın adı da Melisa :) uyumlu olur