incikinannesi Erken doğum riskim var 34+2’yiz kilo aldırmak istiyorum. Muz yiyorum kaşar yiyorum ceviz unutmadıkça yiyorum başka ne denediniz
kuzeymomsss incikinannesi hamileliğim boyunca neredeyse hergün kaşarlı tost yiyordum artık olarak yoğurt ceviz yumurta özellikle muz. 35 haftalıkken erken doğum riskim oluştu doktorum her an gelebilir hazırlıklı ol diyince bu dediklerimi günde 2 sefer falan yer oldum. 35 haftalıkken 2840 gramdı oğlum 37 haftalıkken 3490 gram doğdu
Sevvl incikinannesi deli gibi en basımdan beri kasar muz peynırler doğal sütler etler tavuklar kaymaklar yok bacım bebegın yapısında yoksa eğer kötü beslenmiyorsan olmuyor perınat takıplıyım kan akışları kordonları süper ama yok zayıflar 🥲
Gamzesiratas incikinannesi her gün muz peynir kaşar yiyip zar zor 2950 doğurdum o da 42 haftalık doğduğu için yani bazen ne yaparsan yap almıyo canım 😂
adenimm_ incikinannesi bende ceviz fındık, ev yoğurdu hergün sabah kaşar ve yumurta yiyorum birde süt içiyorum avakado çok iyi geliyor diyolar pek sevmesem de Arada yiyorum
duygu391 Kaşar çok çok iyi geliyor saatli ye mutlaka benim bebeğim 2 hafta geriydi ölçümleri açığı kapattık. Kefir kaşar ceviz yumurta bunları yiyerek ve ara öğün yaparak kilo aldırdım
Btlklnc Sevvl ahhh kusumm senı göremıyodum kac gundur :) bende dun perinatolojıye görundum artık o takıp edecekmıs benı 😐 tekrardan bır detaylı usg yaptı gercekten dedıgın gibi bebegın herseyı normal dıyo tek tek organlarını ınceledı yok diyo minyon bebek dıyoo . 33+3 tü dün 1680 ge olmus kafaları yicemmm😔 gıdım gıdım kılo alıyooo ne yicegımı sasırdım
mysweetbabyy Gamzesiratas bu ben her gün afedersin çamis gibi ceviz fındık kaşar kefir yumurta et yiyorum ama hiç ekstradan kilo yapmadi he yapti ama bana 🤧🤣🤣
Ssyma Kaşar ve hiç bir peynir çeşitlerini yiyemiyorum ben muz yumurta filan yiyorum ama yeterli gelmiyor 😔
Btlklnc incikinannesi proteın agırlıklı beslenmen gerek canım ben bide ekstra hergün kefir iciyorum . Bebıs kac kılo bızım iki hafta geriligimiz var sizinde mi öyle acaba
bendiyebiriii incikinannesi Kağan Kocatepe der ki “gebelikte çocuğun kilosu boyu vs. Döllenme anında anne baba genetiğinden bellidir. Belli Bir sınır içinde çevresel koşullar ile artıp azalabilir” yani alt ve üst sınırı var. Siz sürekli kaşar, yumurta, muz, ceviz, kefir vs. vs. bile yeseniz çocuğun alacağı kilo belli malesef. Ki sağlıklı olsun doğunca aldırırsınız ya takılmayın bence çok🌸
Sevvl Btlklnc canım bana teshıs kondu sga bebekler ikisi de yatışım yazıldı zaten 27 martta alacaklar ama bilmiyorum daha taburcu ederler mi yani mınyon ama gelişim geriliği diyorlar aynı kaderi paylaşıyoruz hangi sehırdeydım canım sen🥲 insanın aklımı yiyorlar dkmı gelişim gerılıgı var ama minyon bebek ama şste söyle böyle bı doğursaydık
Btlklnc Sevvl sga bbek ne demek canım. 37. Haftalarda oluyorsun dimi zaten bnmde öyle olacak belkıde Aydındayım ben. Hayırlısı olsunn dogduktan sonra büyücekler annesi. Bnm doktorun yanındakı sekreter yanıma geldı sessızce dedıkı sakin üzülme gerılık var diyee benım ıkızlerımın bitanesi 700 gr dogdu smdi 7 yasında dedı ınanamadımm rabbım ömür vermıs iştee. Bnmkı tek gebelık ama ınsan öyle de bylede takıyor kafayaa
Semanur0902 Muz, süt, ceviz, badem, yumurta, balık, kaşar yani benim devamlı tüketim halinde olduğum ürünler bunlar bebeğimiz de baya iri iki hafta ileriden gidiyor kilosu
Luba Valla ben genelde muz yiyorum mandalina bu tarz şeyler yemeklerden nerdeyse tiksindim diye bilirim kaşar peyniri muz mandalina yiyorum Allahıma şükür baya da kilolu bir bebiş olucak sanırım böyle giderse tabiki.Kaç kilo acaba
Meri11 Luba canım bence kesinlikle kefir. Her gün bir bardak kefir iç. Her sabah muhakkak pişmiş yumurta ye. Yağda vs değil ama pişmiş olacak. Muz ceviz ve kaşar bunlar en en kilo aldıranları.
Sevvl Btlklnc anne karnında ki yaşına göre gelişim göstermeyen bebekmıs canım. Benım suan 1925 1780 33+2 valla camım ben üzülmedim aöa artık biliyorsun almıştım banada Burdakı hemsıre benım oğlum 1400 doğdu 4 yaşında galan dedi küçük olsunlar Sağlık sorunları olmasında sıkma canını başından beri bana neler dediler kiz biliyosun anlattım kaç haftalıksın sımdı
Sevvl Btlklnc kiz çok şükğr bu haftaları gördük en azından anne karnında kaldığı süre de çok önemliymiş
Sevvl Btlklnc sıkma canını perınatoloji takıplı olmak inan daha iyi çünkü bana özeldeki doktorum kendi söyledi ya kan akışı suyu kordon akışı damarları onları perınatoloji bakar bıziö uzmanlığımız değil orayı da bırakma dedi