tugcegk An itibariyle 36+5 olduk bi süredir yalancı sancı ve kasılmalarımız başladı bazen biraz fazla acı verici olabiliyor sizler rahatlatmak İçin ne yapıyorsunuz ? Egzersiz , yeme-içme, ilişki vs öneriniz var mı?
Busel tugcegk bu yalancı sancı nerelere vuruyor tam olarak 31.haftam bitti ama hani ayırt edebilmek amaçlı soruyorum
1234567890asd tugcegk hareket ediyorum genellikle yürüyorum geçiyor ama kendim çok zorlamıyorum yada çok hafif seklide masaj yapıyorum 33 haftalık gebeyim ama 28 haftalıktan beri yalancı sancım var .
Merbur28 tugcegk aynı gidiyoruz sıcak duş ve nefesimi kontörl ediyorum Bunun dışınde pek Birsey yapamıyorum ağrı esnasında. 🥲🖤
1234567890asd Busel benim kasıklarıma vuruyor genellikle zaten yalancı olduğunu anlarsın hareket edince geçiyor genellikle
Busel deryaumay20 anladim teşekkür ederim benim oğlan bazen karnımda vurup vurup sertlesiyor sonra düzeliyor ama Bi ağrı sancı durumu yok olursa Ayırt etmek için sordum
Busel 1234567890asd ha anladım çok tesekkur ederim ayırt etmek adına sordum artık yavaş yavaş yapar dedi doktorum da nasil bir şey bilmediğim için
1234567890asd Busel merak etme çok rahat anlarsın gerçek sancı sürekli oluyor yalancı bi iki kere gelip gidiyor Bazen Nst. Bile çıkıyor yalancı sancı benim çıkmıştı
Merbur28 tugcegk evet oluyor malesef ki ama böyle durumlar da sakin olmaya çalışıyorum çünkü az bi süre kaldı bu sık ağrılar. Batmalar normal hayırlı bi şekilde evlatlarımıza kavuşalım 🤲🏻🤲🏻
1234567890asd tugcegk kasıklarım çok ağrıyor 🥴 genellikle oraya bastırmadan yavaş yavaş yapıyorum bide sırtıma birde şöyle Bir şey diyebilirim yatış (oturmada,duruş) pozisyonunuz değiştirdiniz zaman da geçiyor . Bide düzenli yürürseniz zaten yalancı sancı geçiyor gün içinde
Busel 1234567890asd daha bağlanmaya başlamadım nstye 22 martta gidicem o haftadan sonra başlayacağız dedi doktorum o zamanda işte 35.haftanin içinde oluyorum o zamana kadar olmasın biseyde 😂
tugcegk 1234567890asd benim bebek başı aşağıda diye dokunmaya korkuyorum resmen ama sırt masajı ve yatış pozisyon deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻