Bmsbl Hediyelik olarak ne yaptırdınız kalıcı bir şey olsun istiyorum ama karar veremedim. Bir de çikolatası güzel ve kaliteli olan siteler hangileri var mı yaptırıp memnun kalan?
Ceylannrr Bmsbl instagramdan tatlişkomagnet sayfasına isimli çikolata ve balon magnet yaptırdım çok memnun kaldım ben canım tavsiye ederim ve hızlı geldi
Esraakdr Bmsbl ben anahtarlık yaptırdım. İnstgram da ef organizasyon ’dan. Yasin kitabı falan da dağıtıyorlar ama tercih etmedim kimse okumuyor kaliyor. En azından kalıcı olsun istedim. Hemde çok uygun fiyatlari
Bmsbl Munevver_bkar bende makromeden mi örsem diye düşündüm de 37 haftalık olduk ona çok zaman ayırabileceğimi sanmıyorum bel ağrılarım çok arttı
Bmsbl Ceylannrr çikolatası güzel miydi peki kendimde her çikolatayı yiyemem beğenmezsem gelenlere veresim de gelmez 😏
Ceylannrr Bmsbl bende her çikolatayı yemem alırken de tereddüt ettim açıkcası ama gelince tadını çok beğendim kaliteli
Ceylannrr Bmsbl pelit valonia markaydı zaten pelit ile melodi marka en çok tercih edilen güzel çikolatalar
Bmsbl Esraakdr aynen yasin kitabına çok bakılmıyor büyük kuranlar varken birde onun üstüne isim yazdırmak falan garip geliyor bana. Anahtarlık olur gibi ama bilemedim bir an önce karar vermem lazım
Esraakdr Valla ben çok araştırdım en güzel hediye bu olur diye düşündüm. Birde oğlum olacak kız olsa şans bilekliği yaptırdım ama erkek olunca anahtarlık en güzeli oldu. Sayfaya bı bak istersen ona göre karar verirsin