bendiyebiriii DnzTnr YouTube’da video olarak var. Makrome anahtarlık yazarsanız çıkar karşınıza. Çok basit yapımı😌🫶🏻
Annesininportakali53 tecrubesizanneadayi12 yasa😄 yapmammı kızım 3 aylık oldu bile😍 ama sorsan dün gibi yaşadığım heyecan şimdiden hamileliğimi özledim bile tadını çıkarsın herkes her aşama bambaşka.. Bizde Alya diye konuştuk başından beri ama eşim kızımızı kucagina aldığı an buğlem dedi bende beğendim ve o an koyduk 😌 adıyla yaşasınlar inşallah. Herkes sağlıkla kucağına alsın
hsrtdgl fatmanurguney beren grafik instagramda da sayfaları var tanesi arka kartonu ve Jelatiniyle beraber 3 tl idi
_iremm Bircandeniz Boncuk ebatlarınız nedir? Kac tane yaptınız anahtarlık ve kac gram boncuk aldınız cok begendim sizin hediyeliginizi. Kartları nerde bastiriyosunuz birde🙂
hsrtdgl Syma_07 magnetleri beren grafik instagramda sayfaları var siteleri de var tanesi arka kartonu ve jelatiniyle beraber 3tl ye denk geldi, çikolatayı da çikolata madeni sayfasından yaptırdım o da instagramdan 100 adet çikolata kargo ücretsiz 235 tlydi
Nevaninannesi tecrubesizanneadayi12 Eminönünden parça parça alıp birleştirdim.çok keyif aldım hem de daha uyguna geldi. Belki hastaneye görmeye gelenler kolonyayı kullanırlar da sağlık olur ☺️
gullunur07 Nevaninannesi bnde böyle bişey yaptırmak istiyorum ama sayfalarda çok pahalı siz ne kadara yaptırdıniz
ikikedi-birbebek tecrubesizanneadayi12 Magnet yaptırdım ben yazıyı kendimiz uydurduk eşimle 😂 çikolata ve kolanya yaptıracağız birde ![https://imgyukle.com/i/QaEWgy]
bendiyebiriii DnzTnr ben 30 adet yaptım. 2 ip aldım 90 metre idi bir tanesi 3.5/4 mm olan ipten buldum ben 3/3.5 mm olanıyla yapıyorlar çoğu videoda ama bence benim yaptığım kalınlıkla da güzel düştü. İki ipten de 4 tane falan daha çıkardı desek 19-20 adet çıkar birinden diyebiliriz. Ama tabi yapacağınız büyüklüğe göre de değişir. 30 da aparat aldım. Bir tarakla tarayıp açıyorsunuz makasla kesiyorsunuz.