Ozlemduman tecrubesizanneadayi12 ![https://mutluresim.com/images/2023/03/01/EtLyE.jpg] Bizim ki de bu şekilde 💙
Annesininportakali53 tecrubesizanneadayi12 şu şekilde kendim hazırladım şimdi kızım 3 aylık oldu bile ah zaman🥺
EdaByrc tecrubesizanneadayi12 Bunu yaptırdım Bunuda sipariş verdim grili olarak arel yazıcak birde çikolata yaptırcam tamamdır 🥰
Mutluemos cerenveminigi annemmmmm annesi kurban olsun büyümüş de geliyor 9 ay yolcusuna evinin anahtarlığı yapılıyor 🥲❣️ ne güzel olmuş Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
tecrubesizanneadayi12 cerenveminigi yaa kendi el emeğinizin olması ne kadar güzel ve düşünceli bebişiniz çokk şanslı 🥰
Mutluemos Mommyustn Eylül hanıma bakın ❣️ oy prenses annesi prenses doğacak ismi ve hediyelikleri gibi minnoş naif ve bir o kadar güçlü bir kızınız olur inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Mutluemos 35-altinkalp Bunlar magnet mi kurabiye mi zira kurabiye ise dayanamaz yerdim çok tatlı duruyor ☺️🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸
35-altinkalp Mutluemos magnet canım 💕😂 Pinterestte gökkuşağını ben buldum arkadaşım pleksi işi yapıyor rica ettim yaptı sağolsun 🙏🏻 inşallah cümlemizin 🤲🏻
35-altinkalp Seyma_122 yaaa kıyamam 🥹 göndereyim nerde oturuyosan😄 bu arada ben onların yüzüne bakmıyorum aylardır duruyo öyle 😂
Mutluemos Ben sevdim bu postu hadi devam edelim gördükçe içimi mutluluk kapladı kafam dağıldı hem fikir de olur teşekkür ederim bu post için ☺️🌸
tecrubesizanneadayi12 Mutluemos bende kafamız dağılsın farklı şeyler görelim diye açtım iyi oldu ama dimi😍🥰
Seyma_122 Mutluemos kız şekerliği bırak 36 haftalık hamileyim canım bugüne kadar hiçbir şey çekmemişti şimdi şu sekerlerden canım çekti 🤭🤣
35-altinkalp Mutluemos hediye gelmişti bana bende böyle değerlendireyim dedim 😂 Güliz’in çikolatalarını yaptırınca şekerleri kaldırıp çikolataları koyarım ☺️
Mutluemos 35-altinkalp bence çok naif inşaAllah kızınız da gök kuşağı gibi içinde tüm renkleri bulunduran çok renkli bir hayat geçirir tüm kötülüklerden uzak Rabbim size bağışlasın bekleyenlere de nasip etsin inşaAllah ☺️🙏
tecrubesizanneadayi12 Hilal2 ahahaha bende sırf bu yüzden açtım bunaldım kavga gürültü postlarından😬😬
Seyma_122 35-altinkalp yaa çok teşekkür ederim. Kayınvalidem gildeyiz var burda ama nerde olduğunu bilmiyorum sabahı beklicem artık 😁
tecrubesizanneadayi12 35-altinkalp eminim aylardır durduğu için yenilmiyordur evde olmasa kesin can çeker😅😅şahsen benim öyle oluyorda
Mutluemos Seyma_122 ölem ben sana adres ver kargo gönderelim sütlü şeker değil mi istediğin şeker olsun 😂
35-altinkalp Seyma_122 haftalarımız aynı içime dert oldu yemin ederim keşke kesip atsaydım hiç farketmedim onları ya 🥴
35-altinkalp Mutluemos Allah bin kere razı olsun güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bütün çocuklarımız için benimde dileğim bu 🤲🏻