Bsrakzmn Nurmom zararı yok ama aşırı derecede bulantı yapıyor 1 hafta içtim olmayan bulantım başladı haptan mı diye hapı bıraktım 4 gün önce 2 gündür daha iyiyim içemeyeceğim sanırım
BuseUsta Bsrakzmn ay evet gebelik baslangicimda vermislerdi bana mide bulantisi yasiyordum icmeyince iyiydim ve neredeyse içmedikçe hic bulanti yasamiyodum. Bulantı yaptigi dogru
dml33 Nurmom bnde 3 gun oldu baslayali biraz buyuk ama iyi elevit icmistm o kokuyo gibi geliyordu bana bu guzel :)
Nergs199 Bnim bi arkadsim bu vitaminden kullanmış hep hamileliği boyunca. Doğumdan sonra kızda safra kesesinde taş olmuş ameliyat olmuş .banada dedi doktoruna sor diye .bnde sordum kullanma dedi . Bnde sizde bir dktorunuza sorun çünkü kan değerlerine bakıp verilmesi gerekiyor .gereğinden fazlası da vücutta taş yapiyor
Bsrakzmn BuseUsta evet gerçekten çok fazla bulantı yaptı doktora gidince soracağım ama iç sedefe içemem sanırım🙈
Bsrakzmn Nurmom bana yaramadı açıkçası herkeste öylemi bilmiyorum ama çalışıyorum ve çok sıkıntı yaşattı bana🙁kontrole gidince söyleyeceğim doktoruma
Yaprak1984 Ben de kullaniyorum ve herhangi bir Olumsuzluk yasamadim. Aksine son derece faydali bir ilac.
BuseUsta Bsrakzmn bana ic demesine ragmen icmedim ama icmeye gayret gösterin suan ben kemik agrisi cekiyorum 22 haftaligiz