Moon_light EPervane benimde ayni hafta ve hareket hissetmiyorum, normal diyorlar yarin kontrolum var insallah hersey iyidir
Ayseeeunal EPervane canım gönlünü ferah tut stres yapma öncelikle .. Ben de 26. Haftamda koskoca 2 gün boyunca hareketlerini gram hissetmemiştim ve son zamanlarda o kadar hareketliydi ki kesin bişey oldu diye ağla ağla harap oldum hemen kontrole de gidemedim çünkü influenza olmuştum ateşten ağrıdan başımı kaldıramıyorum . Belki de bu yüzden kesim bişey oldu diye çok korkmuştum . Biraz kendime gelince hemen gittim ve kalp atışını duyunca iyi olduğunu duyunca öyle bir rahatladım ki…. Doktora sorduğumda bu durumun influenzayla çok alakası olmayabilir ama bazen hareketleri az ve düzensiz olabilir dedi sonda da böyle bir sıkıntı yaşamadım . Şimdi 32 haftalık olduk içini ferah tut sen de ama bir doktora görün için iyice rahat etsin 🙏❤️
EPervane Normalda kipir kipirdi babasi ise gitdiyinden cocugumun haraketleri azaldi ,2 gun haret hiss etmiyorum o kadarda arada 1 2 defa tekmeliyo bu kadar korkuyorum kontrolum 2 hafda sonra o yuzden endiseliyim