Tubacngl Kızlar hangi modeli tavsiye edersiniz çok pahalı olmayan travel sistem var kullanışlı değil diye kabin boy bakıyorum 2. El satmayı düşünen varsa o da olabilir
cansualisa Tubacngl baby plus gidip bak cnm çok kullanışlı arkadaşımda kullanıyor 2800 fiyatı bnm Kraft Porto satıyorum ama kabin boy değil baston bebek arabası 900 e veriyorum
Nskyhn Tubacngl graco breaze aldık. 5,5 aydır kullanıyoruz coook memnunuz. Türkiye de pek bilinen marka değil ama Amerika da fiyat performans ürünü. Taş gibi ürün. En sevdiğim yanı cuk açılıp kapanıyor 😂
06uysal Tubacngl bende sizin gibi önce travel sistem aldim sonra çok hantal geldi. E bebekten bayb plus kabin tipi aldım. Çok hafif pratik 1 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum. Diğer markalara göre fiyatı daha uygun
Merveincim Tubacngl Bende Kabin boy Kraft auto modelini tercih ettim. Kolayca katlanıyor hafif ve sürüşü hafif tavsiye ederim
Tubacngl cansualisa Aslında aklımda ilk başta baston vardı ama e bebekte baktım baston daha ağır büyük geldi ondan kararımı değiştirdim
Tubacngl Nskyhn kapanınca büyüklüğü nasıl peki fotoğrafa aldandım küçük zannettim görmeye gidince büyük geldi gözüme
06uysal Tubacngl evet. Ben 1300 e almıştım kısa sürede çok zalimce yükselmiş fiyatı. Ama piyasaya göre yine uygun 🤷
Pembesarelle2 Tubacngl Elelebaby Plane kabin boy şuan indirimde 3.200₺ Elelebaby alroad modelini aldım bende ürünler gerçekten güzel. Onun dışında Uni baby Mila modeli indirimde 2.700₺ 🌸
Tugbayildiz21 Tubacngl Hamilton r1 modeli bizzat arkadaşım kullanıyor o da traverten sonra aldık çok memnun. Ben pusetli olsun diye prego solo aldım hem kabin hem pusetli kullanılıyor o da
cansualisa Tubacngl bence baby plus ben canlı gördüm sürdüm katladım harika kendi bebek arabamı satsaydımmm bunu alcaktım