Esra7261 Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Memlekete gidicem uçak yolculuğu sıkıntı olur mu. Doktora sadece yolculuk yapabilirmiyim dedim yapabilirsin dedi. Ama uçakla olduğunu söylemedim. Eşim çok pinpirikli uçakla sıkıntı olur diyor. Sizce sıkıntı olur mu?
Cekuli Esra7261 ben o haftalarda yaptım 2 saat hiç bir sorun olmadı bir sıkıntınız yoksa kısıtlama yok bu konuda zaten
Seymasefa35 Esra7261 Canım genelde uzun yolda kara yolculuğuna pek izin vermiyorlar en kısa en iyisi uçak
Ela61 Esra7261 birsey olmaz ben 12 haftalıkken Mısıra uçtum 5 saat doktorum özel çorap aldırdı bacaklarım şişmesin diye o kadar yanınızda bulantı ilacınız olsun
Boylu0104 Esra7261 canım ben 31. Haftaya kadar yolculuk yaptım 1 bucuk saatlik daha uzunsa eger arada sırada kalkıp koridorda yürüyebilirsin bir sorun olmamıstı
Drucelis Tey tey ben 5 aylıkken 12.5 saat süren singapura gittim veee 12.5 saatte de döndüm hiiççç bişi olmuyo kuzum rahat ol yurt dışı ya 40 bin feette uçuyodu uçak tr de 20 bin feette uçuyor... sürekli sallana sallana tangır tungur gittik geldik.dert etme bin rahat rahat
Drucelis Hiç gerek yok hapa. Bnmde bulantım olmadı hiç para verip aldım o kdr ama bi kere bile kullanmadım.eğer yolculuklarda midesi bulanmayan bi insan isen alma gerek yok.
emineeeeee Öncelikle Allah’a emanet olun ☺️ Bende yaptım gidiş dönüş uçak ile yolculuk birşey olmuyor içiniz rahat olsun bir skntı olsa doktor yolculuğa bile izin vermezdi zaten
Htckbra Esra7261 canım ben her ay Ankara’dan Adana’ya gittim anneme. En son 33. Haftamda gittim. Bundan sonrası sıkıntı diye artık gidemiycem. Hiç bi sıkıntı yaşamadım her ayımda gittim ama