Seydalii zuhaall aynen canım bu günümüze şükürler olsun ben de tedavi sonucu hamile kaldım cokzorlu bı süreç ama bu kadar sabrimiza değecek Allah’ın izniyle
merve211 Seydalii bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim bin şükür nasip oldu inşallah kucağımıza almakta nasip olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
merve211 Seydalii Amin inşallah canm 36+2 de yaptık en son ultrason ölçümlerini 3060 Gr dı doktorum boyu uzun 52-54 cm var net ölçemiyirum dedi cuma 38+2 olmuş olucak kilosu ne olmuştur bilmiyorum
Seydalii Gulcan47 ypkncanim cuma sabahtan hastanede ol.dedi ameliyatın 9da biz 7de hastanede olacakmisiz
Gulcan47 Lutfiye20 kuzum bende cuma ameliyata gireceğim inşaallah seninde doktorun perşembe gel yatışını vereyim dedi mi
Lutfiye20 Gulcan47 Perşembe sabahtan gel konuşalım muayene edeyim dedi ama yatirmayacak cuma sabahı tekrar gidecem
busraaslan Seydalii aynı şeyleri yaşıyorum çok akıntım var baskı hissi batma hissi var ama oğlan gelmiyor 🤷🏼♀️ yapmadığım hareket içmediğim şey de kalmadı yoruldum artık 😅
Btlzmr Seydalii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde cuma günü doğumum Allah nasip ederse 🥰