Sonunda ben de yazıyorum 25 Şubat günü kontrolüm vardı doktor son iki haftadır bebek kilo almıyor yine öyleyse yatırıp suni sancı verelim dedi. Tam 39+0dım. Alttan muayene etti rahmin çok yumuşamış 1 cm açıklığın var gel seni yatıralım suni verelim dedi. Kabul ettik yatışımız yapıldı. 5gibi yattım hastaneye. Önce kendi sancım gelecek mi diye beklediler sabaha kadar beklicez dediler. Sonra gece 12 gibi benim kendi sancım gelmeye başladı. 2.30da da suyum geldi ve sancılar artmaya başladı. Sabah 5ten sonra artık sancıdan ölcem sandım en baştan beri normal doğum istiyordum ama sancının öyle bir şey olduğunu asla bilmiyordum😂 7gibi eşim halime dayanamadı gel özele gidelim sezeryan olalım dedi hemşireler bu saatten sonra olmaz dediler. O kadar sancım vardı ki gerçekten ölcem sandım. Neyse işte 7.50 gibi ebe bir daha baktı bi anda açıklığım 8cm olmuştu ama sabaha kadar hep 1cm de kalmıştı. İki dk sonra bi daha baktılar 10 cm tam açıklık doğuma alıyoruz dediler ve 8.12 de doğurdum oğluşumu. Doğumda zorlanmadım güzel ıkındım. Keserken dikerken hep uyuşturdular. Oğlum doğar doğmaz götürüp temizlediler giydirdiler kucağıma verdiler ve o an ben bütün sancıları falan unuttum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar güzelmiş ki evlat duygusu. Çok şükür sütüm de hemen geldi emzirdim 24 saat sonra da taburcu olduk evimize geldik. Sigara kullandığım için hep korkuyordum küveze alınır diye ama Allah’a bin şükür bugün kontrole gittik her şey yolundaydı sarılık falan da yok dedi. Rabbim herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Sorularınız varsa alabilirim🥰