F97-F97- 8 haftalık hamileyim 3 haftadır aşırı bulantı kusma var prilam bende bi işe yaramadı neler yapabilirim
icegul F97-F97- tuzlı atıştırmalıklar midem boş kalınca hiç bişey tesir etmiyordu. Ama aç kalmayınca daha iyi oluyordum. Tuzlu krakerler işe yaramıştı.başta elma iyi geliyodu ama a sonra yetmedi.
Rabia04_09 F97-F97- Prilam bir işe yaramadıysa geçmiş olsun o zaman 🙄 normald çok etkili bir ilaç ben gece yatmadan 2 tane peş peşe içiyordum doktorumun önerisiyle gün boyu midem bulanmıyordu. Onun haricinde Prilamı kullanamadan önce ne yaptıysam fayda etmemişti
husnatskn F97-F97- Yeşil ekşi elma ve tuzlu çubuk kraker beni çok rahatlatmıstı. Çünkü hayatımda böyle bir bulantı yaşamamıştım çok zordu
F97-F97- Yazmelegi_ zofer serumun içine katıp öyle yapılmasını önerdi doktor ama zofer in kullanma talimatında ilk 3 ay kesinlikle kullanmayanız yazınca taktırmadım
Kanatlarimruhumda F97-F97- bende de hiçbişey geçirmedi. Sürekli yiyerek bastırmaya çalıştım. Çubuk kraker, ekmek içi, ekşi elma ve zeytin en çok iyi geldi hafifletti daha doğrusu. Ama 12. Haftadan sonra çok hızlı kesildi. İnşallah sizin de azalır 🙏
Banumete F97-F97- aynı durumdayız bende 8 haftalık prilam pek bir işe yaramadı çok şiddetli bulantım olduğunda maden suyuna 1 tane limon sıkıyorum 5 dk rahatlatıyor en azından zencefilli maden suyuda iyi geldi buz emmek diye okudum internette deniyorum ara sıra ama geçmiyor bitmiyor inşallah 7 ay daha sürmez biter bir an önce bu bulantılar 😕 hiç birşeyden keyif almıyor insan sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz 🥰
Bir_prens_annesiiiii F97-F97- doktorunuza söyleyin dozunu arttırabilir bana eğer bulantıların geçmezse gel dozunu arttıralım demişti
Merveofs F97-F97- ben sürekli kusarak baş etmiştim😬😬 6-10 hafta arası berbat bir dönemdi banyodan çıkamıyordum sonra yavaş yavaş azalarak anca 16-17.haftaya kadar geçmişti