zxcvbhgfd Hifaa canm makinada yıkanabılen sabun tozu varmış sanırım bnde onunla yıkamayı dusunuyorum bebek detarjnlarn da bile mutlaka kimyasal vardr dıye dusunuyorum ılk aylar en azından dıkkat etmemiz lazım 😊❤
Hifaa zxcvbhgfd evet canım bende aynı fikirdeyim ne kadar dikkat edersek o kadar iyi en azından biraz büyüyene kadar kimyasallardan. Korumak gerek
Cgdmduru77 zxcvbhgfd en başından beri normal istiyorum ama zaman daraldıkça korkuyorum 🙄🙄 siz nasıl düşünüyorsunuz 🤭
NALIN zxcvbhgfd benim bir ara ağrım çok arttı suya ağırlık verdikçe ağrı azaldı 🤔 misafire gelince malesef onlar düşüncesiz canım geliyorlar ve oturup bu halimle hizmet bekliyorlar 😭
zxcvbhgfd NALIN bnde suya ağırlık vereyim inş canm tesekkur ederım ❤ düşüncesz malesef ınsanlar gecen dediğim msfrde kaynanm da vardı agrılarımı fark etti doğuma kadar mısafr kabul etme kızım dedı anlayıslı Allah razı olsun
Missmanan zxcvbhgfd amin inşallah hepimizin kolay geçer 🤲🏻 İhmal etme canım bende de büyüme var ama ağrım Yok mesela gizli gizlide ilerleye biliyor dikkat etmekte fayda var inşallah büyüme değildir senin ki 💕
zxcvbhgfd Cgdmduru77 bn basta normal yapamm diyordum snra çevrem normale donderdı ama cok korkuyorum doğum yaklaştıkça 🙊🙈 inş Vazgeçmem 😊