aasenamerve zxcvbhgfd merhaba 😊 herşeyimiz hazır çok şükür zaten en geç şubat sonu görünüyor ama hiç belli olmaz diyor doktorumuz. Kızımızın canı ne zaman isterse dört gözle beklemedeyiz 😀
zxcvbhgfd aasenamerve bz 33.haftadan gun aldık sz bzden öndesinizdr. 🙂 bzm de kızımız geliyor Allah izin verrse 😍😚
Esraabrklu aasenamerve Aynen bizde şubat sonu gibi ama bebeğe kalmış artık.bakalım.hazırlıklar tamam.dogum çantamı hazırliycam ne olur ne olmaz evde olsun
zxcvbhgfd semagzl bnde de halsizlik çok ve böbreğim mi kestiremiyorum ama cok ağrıyo böbrek tarafı 😑 dogum sancısı nsıl oluyor bilmiyorum da 🙊😊
aasenamerve zxcvbhgfd 10 dakika sonra 33+1 olacağız çok da önde değilizdir ama hevesle herşeyi önceden bitirdik gitti 😊
Emine24 Kıyafetler yıkanıp yerleşecek , çanta hazırlanacak , ev temizletilecek 🤦🏼♀️ hiç bişey hazır değil😰 helppp meee
MdhTpz Emine24 ayni benim durum 😱 daha dun ciktim ama izne napiim artik bundan sonra yapicam 😦 siz kac haftadasiniz
zxcvbhgfd Emine24 ay aynı durumdayız canm endişeliyim o yüzden hazır olsaydı bi ya bn cok evhamlıyım yada etrafımdakiler cok rahat hele eşimin maşallahı var hiç düşünmüyor 😖
KbraGngr Merhaba bizde 31. Haftadayız. Göbek deliğim yeni çıktı dışına sol tarafı acayip ağrıyo. Hiç bişey ypamıyorum herşeyimiz yarım kaldı
zxcvbhgfd KbraGngr gecmiş olsun canm bz 33.haftadayız bnde bı problem yok çok sukur normal mi öyle olması
Cgdmduru77 Kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi benim eksiklerim var çantamızıda bugün yarın hazırlıycam 32+2 olcaz 10 dk sonra 🙏🏻
zxcvbhgfd semagzl kaçıncı hafta senn canm ılk kontrolünde nst de baktr istersen sancılarına ama doğuma hazırlık kasılmalarıdır muhtemelen Allah şifa versin 😍💕
Missmanan Bende kıyafetleri yıkadım ütüledim çantasını hazırladım şimdi evimi temizliyorum yavaş yavaş haftaya memlekete gideceğim hazır dursun diye 🤗 birde ordan alınacaklar var sağ olsun kayınvalidem beni bekliyor istediğimi alayım diye inşallah yetişir hepsi 🤗💕 33+1 olduk bu arada 🎀
aasenamerve Esraabrklu ben 29. Hafta civarı çanta dahil herşeyimi bitirmiştim. Hevesle yaptm ama iyi ki yapmışım çünkü 30-31. Haftalardan sonra benim için çok zor geçmeye başladı. Bıraksam yapamazmışım yani.
Esraabrklu aasenamerve bizde erken alışveriş yapmaya başladık hala yapıyoruz zor bitirdik çünkü eksikler bitmiyordu.Çantamızı da hazırliycam 3-4 güne kadar.Ama ben gün geçtikçe korkmaya başlıyorum açıkçası🙂) birde hastanemizi ayarliycaz gidip konuşcaz felan
humaninannesi61 34+2 yiz 🤰🏼 Evimin halılarını verdim perdelerini yıkadım. Camlarını sildim. Bu hafta halılarım gelicek son bir silicem yerleştiricem. ayrıca kıyafetlerimizde yıkandı. Hem kendi çantamı hem onun çantasını hazırlayıp kenara koyacağım İnşaAllah. Artık hazır dursun istiyorum 😌