Cemremh Hamilelikte boğaz ağrısı ve öksürük beni mahvetti birde sürekli gıcık var boğazımda ve artık öksürmek karnımda ve kasıtlarımda şiddetli kasılmaya sebep oluyor😢ne iyi gelir lütfen yardımcı olun?
Albatros3501 Cemremh aynı dertten muzdaribim canm afedersin banyoda falan çok zorlanıyorum bu durumdan. Öksürürken kasığım çıkacak gibi oluyo😐
Melek951357 Cemremh Şuan bende aynı durumdayım valla canım nefes alırken bogazıma bi gıcık geliyor öksürürken karnım yerinden fırlayacak sanki bide bademcikler. 🤦🏻♀️
Albatros3501 Cemremh 😯 bilmiyorum ki benim öksürüğüm kronikleşmiş hiç geçmiyo bide geniz akıntısından dolayı sürekli temizleme ihtiyacıyla öksürmek zorunda kalıyom 😔
Cemremh Albatros3501 benimde aynı hatta hafif hırıltı gibi olmaya başladı 😢siyah turp bal karışımı yaptım bakalım inşallah faydası olur
Mel-sin Kimse cevap vermemiş, herkes kendi sorunundan bahsetmiş.🤣 Aynı sıkıntı bende de var. Hamile olduğumuz için ilaçlar riskli zaten hepimiz biliyoruz. Emin olamadığım şey aspirin de zararlı mı acaba? Aranızda bilen varsa cevaplayabilir mi? Eğer zararlı değilse Limon ve aspirin çok iyi geliyor. 1 limonu sıkıyoruz. Aspirini havanın arkasında ezip sıktığımız limonla karıştırıp ictigimizde iyi geliyor. Aspirin zararlı mı bilemediğim için yapamadım ben.☹️
Cemremh Mel-sin aynen ilaç olarak değilde bitkisel birşeyler olarak düşündüm.Sizleri bilemem ama aspirin bende alerji yapıyo😢😢