Saby06 Kizlar 4+5 günlük hamileyim kanım geçen hafta perşembe günü 350 çıkmışti keseyi görmem için ne kadar daha yükselmesi gerekiyo aranızda bilgisi olan varmi
Sinem0135 Saby06 kuzum 6 haftalık olunca git . Karından ultrason ile görmek istiyorsan kan değerin 3000 bini geçmesi lazm . Vajinal da 1500 üstü gözüküyor
Edaemkl Saby06 Bende bugün gittim betam 98 çıktı kese görünmedi haftaya tekrar çağırdı beta hcg ilk öğrendiğimde 54 bugun 98 olmuştu
17papatya Saby06 çarşamba günü benim beta hcg değerim 3180 cıktı ve vajinal muayeneyle kesemizi gördük çok şükür
Saby06 Sinem0135 bı de birşey sorcam ben adetimden 4 gün önce yaptırmıştım kan testini bu değer sagliklimi
mugeb123 Saby06 bende adetimden 3 gün önce yaptırmıştım 78 çıkmıştı sizinki gayet iyi bence. Keseyi 5+3 te gördük biz
Melikeemre231 Saby06 iki günde bir çağırıp beta değerini kontrol ediyor 3000 e yaklaşınca değer ultrason bakılıyor bende regl döneminden 6 gün önce öğrenmiştim 5+4 de ultrasonda gördü doktorum
Saby06 Edaemkl değerin çok düşük yeni olduğu ocin gorunmemistir kan değeri mi tekrarı icinmi çağırdı yoksa keseyi görmek icinmi
mugeb123 Saby06 bence 1 hafta kadar daha bekle ama inanılmaz zor beklemek biliyorum . Benide 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı zaman geçmio sanki 😅 ama eğer moralin bozulmayacaksa baktır.ama görünmeyebilir çok normal bizleride haberdar et 🙏🏻❤️
Aylinaleyna Merhaba bende bugün ilk kontrole gittim beta 1394 çıktı ama kese görünmedi haftaya tekrar gidicem şuanlik alttan bakmaya gerek yok dedi doktorumuz 😊
Saby06 mugeb123 gerçekten bekleyemiyirum zaman durdu sanki bundan önce bı kimyasal geçirdim korkuyorum bı yandan aynı şeyi yasiycam diye Rabbim hepimizin gönlüne göre versin☺️