Denizsem 25+4 teyim ve mide yanmalarım ayyuka çıkmış durumda, hiç iyi gelen birşey bulamadım, doktorum rennie duo verdi 2günde 1şişe bitiriyorum, var mı tavsiyesi olan?
Selmanur10 Denizsem Ben de aynı 25+1 deyim felaket son bir haftadır midem yanıyor yoğurt yiyorum ama bana mısın demiyor iyice fazlalasti gece bile uyutmuyor yarın doktoruma soracağım sürekli soğuk içecek içmek istiyorum fazla şu felan içince de rahatsız oluyorum 😑
Merveincim Denizsem 2 güne bir şişe çok fazla değil mi. 🙄 Ben mide yanmamda ılık süt ve elma yedim bana iyi geliyor belki sizede iyi gelir
Denizsem Busel doktorum süt yoğurt tüketme dedi, ankilozan spondilit hastasıyım, kullandığım ilaçların etkisini düşürmesin diye.
Busel Denizsem aa anladim canım o zaman rennie çiğnemek tableti bana iyi heliyor bir de onu dene istersen tahinde anneme çok iyi geliyor denemedim daha annemin midesinde yara var doktor önermiş baya da iyi geliyor diyo
Kardelennntu Benim doktorumsa badem yoğurt demişti badem dene istersen birde ılık ballı süt iyi geliyor mentollü sakız iyi geliyor bana
Nurcanben Denizsem hiçbir şey işe yaramıyor kafayı yicem bı yandan yanma bı yandan bulantı yemek yiyemiyorum oturdum aç olduğum için ağlıyorum
Gizemm44 Benimde çok oluyordu gece mide yanmasından yatamıyordum Gaviscon şurup al canım çok iyi geldi yatarken 1 tatlı kaşığı içiyorum
prensessu Bana hiç birsey yaramadı kişiden kişiye degisiyordur bence kendine iyi geleni bulmaya çalış canim