selinsmother seydaaak ben almadım battaniye koyarım diye baktık rahat edemiyor öyle alıcam duruma göre . Herşeyi şimdiden alırsak çok eksik var yA
2kizannesi- seydaaak Ben almadım ya, sonuçta hani içine gömülmesin bebek ilk 1 ay falan dümdüz durması gerekiyor diye lazım olan bi şey. Ben battaniyesiyle desteklemiştim çokta şart gerekli olan bi şey değil bence 🙂
selinsmother seydaaak ben varya küvet bile almadım kucağımda felan tutarak 2 dakika yıkıcam baktım zorlanıyorum öyle alıcam . Şimdiden eve kalabalık yapmıcam ya
Eceecim seydaaak trendyoldan aldım. Pofuduk güzel bişey. Müslin tercih ettim terletmemesi açısından. Pusetin kendi minderi ince geldi ya kıyamam iki büklüm kalmasın yavrum 🥲
CaglaArtul seydaaak ben e bebekten aldım Babyjem markası hem pusete hem mama sandalyesine hemde bebek arabasına takılıyor çok kaliteli kumaşı pofudukluğu 10/10 tavsiye ediyorum 🥳 150₺ fiyatı
asilbabymom ben almadım gereksiz buldum, zaten çok az bir süre kullanıyorlar ve genellikle battaniye ile yatıyorlar isteğe bağlı bir durum sırf görüntü olsun diye almadım açıkcası, ihtiyacı olan şeylere harcamayı tercih ederim
Aysesrsc selinsmother küvetsiz olur mu yazık çocuğa bende fazla eşyayı sevmem ama küvet almalısın bence gerekli
Eva03 Instagram’da müsliniko diye bir sayfa var orada puset minderi ve örtüsü yaptırdık sadece güzel geldi ama daha deneyemedik bekliyoruz 💙
tecrubesizanneadayi12 seydaaak evet aldım hem içine minder hemde üstüne kalın pikeli örtüden takım olarak aldım bebişim kış bebeği olacak ilk zamanlardada puset kullanıldığı için iyikide almışım diyorum çünkü minder olmadan baktımda içi hem çok çukur hemde sert duruyor battaniye koyulsa bile kıvrım kalır biryer yüksek bir yer alçak kalır kendini düşünüyorum rahat edemem bebişte rahat edemz