Denizkizi Dogum seklim belli degil ama bende aldim .. Dependi giydikten sonra icine ekstra ped falan koymamiz gerekiyor mu acaba
HalisEbruoban Partk canim ben bi paket aldim sonra gece pedine gectim ama ilk iki gun kanamam coktu sonra normale dondu bi paket al yeterli gelmezse sok da bi cok yerde var alirsin
HalisEbruoban Gamzeli21 var vanim kilona gore aliyosun 90 110 kilo arasi vardi pembe pakette daha az kilosu olanlar icin
HalisEbruoban [bilinmeyen] var canim ama hatirlamiyorum tam olarak erkekler icin bide kadinlar icin vardi kilona gore 20 kusurdu ama bi cok sey aldigim icin tam bilmiyorum
BarBeyzazer Bende giydim kesinlikle al sezeryandan sonra kullandım büyük rahatlık ki sonra ilk adetinde çok yoğun oluyor o zaman bile depend kullandım
BeycanNazlstgl Kızlar ped şekli mi yoksa külot şekli mi kullanışlı? Ben lohusa külodu aldım dependin de pedini almayı düşünüyorum acaba olur mu öyle🙄
Gamzeli21 [bilinmeyen] kimi 40 ndan hemen sonra kimi birkaç ay sonra kimi1 yıl sonra kimi emzirdigi sürece olmaz kişiden kişiye değişir yani
Esmaakdag [bilinmeyen] ben sadece ılk gun kullandım terleme yapıyo yaram acıyodu cokta kullanma derım yanı hastane normal olanı kullanıyo
Denizkizi Sok markette ve ebebek te bakmistim 30.90 krs fiyat bircok yerde ayniydi .. Kayserideyim ben domino diye bir magaza da 22.90 krs tu uygun geldi ordan aldim .. Beden araligi uzerinde yaziyor ona gore alabilirsiniz
Esmaakdag [bilinmeyen] zatwn ayaga kalkana kadar oylr o ara zaten üzerinizde bısey olmuyo sonrası istersenız giyersınız ama terletıyo oda yakıyo yarayı ben sadece yatakta kullandım kalkınca pede gectım normal