Gizem19-23 zeynozey nasıldi nasıl oluyor orada?? ben ilk doğumumu özelde yaptım ama bu sefer karar veremedim iyi diyen de var kötü diyende tabi herkesin doğum hikayesi farklıdır yinede yaklaşımları nasıl doktorları nasıl bilemedim ☺️
Gizem19-23 zeynozey gerçi benim normal olacak bu da bir aksilik olmazsa ama yinede merak ettim sezeryan nasıldı
zeynozey Gizem19-23 ameliyattı yapan doktor çok iyiydi sonrasında dikişlerimde de hiç sorun yaşamadım hemşireler ebeler hepsi çok ilgili. Gebe eğitim programı var 6 haftalık oraya giderseniz ebelerle tanışma fırsatınız oluyor ve son hafta doğumhaneyi gezdiriyorlar. Hastahaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
Gamzeaybi Ben de 19 Haziran 2020 de yaptım yani genel olarak memnyn kaldım ama bazı ebe ve hemşireleri kabaydı o sancıyla dayanamıyorum deyince bilmiyor muydun böyle olacağını yapmasaydın o zamana diyeni dahi duydum
Gizem19-23 Gamzeaybi işte bende bu gibi şeylerden korkuyorum çünkü sanciya dayanması gerçekten zor birde onların cenesiyle uğraşmak fln bilemiyorum hiç 😔