Suheyla2 Bulutt61 çöm kalk cinswl ilişki sıcak duş yer silmek merdiven inip çıkmak. Rabbim bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dsnyg Linabebek1 39+2 yim bende ayni bacak aralarimda agri oluyor yaklasik bi haftadir ama tık yok benimde pztesiye kdt kendi gelmesse suni sancı verilcek yapmadıgım şey yok maalesef işe yaramadı bebiş geliceğim zamanı ben karar veririm diyor 😊😅
efeninannesiii_ melikedelibas al benden de o kadar korkudan akşama kadar yatıyorum sanki fırlıcak alttan ya
balkizinbebegii Bulutt61 valla günde 5-6 tane her gün hurma ye, ahududu yaprağı çayı ve adaçayı iç diyorlar. Bol çömelmeli bişeyler yapmak tabiki en etkilisi bir de pilates topunda egzersiz. Ben de deniyorum bakalım işe yarayacak mı
Bulutt61 balkizinbebegii dundeb beri hurma yiyorum surekli bugun temizlik yaptim comelerek yerleri sildim hep ama bacaklarim koptu kas yaptim😅 doguma nasil gucum olcak bilmiyorum insallah ise yarar 😅
balkizinbebegii Bulutt61 benze aynı sürekli egzersiz yapıyorum bugünde temizlik yaptım ama ne bacak ne bel kalmadı dediğiniz gbii inşallah doğumda güç gelir 😄
Ecee_0661 Linabebek1 Anladım canım hayırlısı olsun inşallah ya benimde ne suyum ne nisanim gelmisti acilmam vardi acilmanin olmasi icin korunmasiz iliskiye gir hurma ye ev isi yap merdiven in cik yuruyus yap acilman olacaktir