[silindi] Merhaba tatlı hamişler çok merak ettiğim konu acaba ikiz olduğu ne zaman tam olarak belli oluyor ? Ve ailede ikiz olmamasına rağmen ikizi olanlar var mı ?
Gizem07487 [silindi] ben 8 ci haftalarda öğrendim bebekler üst üste gelmiş benim ailemde ikiz var canım doğal yolla oldu
Asliasliasli [silindi] merhaba. Ben de hamile olduğumu 6. haftada öğrenmiştim. 10. haftada ikiz olduğu anlaşıldı. Ve iki tarafın ailesinde de hiç ikiz yok. Tamamen sürpriz oldu bize. İkinci hamileliğim. 3 oğlanla bu yolda devam edeceğiz :)
[silindi] Gizem07487 maşallah peki siz uzun boylu birisimisiniz uzun olanların daha fazla ikiz bebek hamileliği yaşadığı bilgisi doğru mu?
[silindi] Gizem07487 ay ne güzel kilonda hiç yokmuş keşke bende 54 le hamile kalmış olsam 58 dim şimdiden 60 oldum bile :(
[silindi] Asliasliasli yaaaa maşallah bende 8 haftalığım nedense içime şüphe düştü acaba ikiz mi diye ki benim için çok çok zor olur ama sizin adınıza sevindim hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun
Gizem07487 [silindi] bende 73 oldum :))) belim taşımıyor bu kiloyu ayaklarım bacaklarım çok ağrıyor artık dayanamıyorum :)