Damlanurr__ Merhaba kizlar gebeyim kontrollerim için doktor arıyorum guleryuzlu anlayışlı ve iyi bir doktor önerisi olan var mı
Rabia_91 Medical point Mehmet bal tavsiye ederim. Benim sigortamın anlaşması bittiği için medicana ya geçmek zorunda kaldım ama öğle bi durum olmasaydı sonuna kadar Mehmet hoca derdim. Onun dışında ekol de irfan ve sadık hoca var. Onlarda çok iyi.
Fmrv Rabia_91 merhaba sizin anlaşmaniz neydi? Allianz dan bana da bugun mesaj geldi medikal point ile anlasmasi bitmis, yeni doktor bulmam lazim 😞
Rabia_91 Fmrv benim Anadolu Sigorta ydı. Bütün sigortaları iptal ediyorlar hastane isim değiştirince tamamen para odaklı düşünmeye başlamışlar bu sebeple bütün sigortaları iptal etme yoluna gitmişler
Fmrv Rabia_91 bana da öyle geldi tamamen özele gecmisler üzüldüm ordaki doktorumu seviyordum, tesekkur ederim
Rabia_91 Fmrv doktorunuz kimdi. Benim de Mehmet bal dı çok memnundum üzüldüm. Medicana da daha hiç gitmedim. Ama oradaki doktorların hepsi için iyi diyorlar. Bi çok arkadaşım oraya gidiyor, hepsi ayrı doktorlara. Hepsi memnun.