Suleglpk_22 Merhaba kızlar 7+3 haftalık hamileyim ve kafam karışık yardımcı olur musunuz? Çok fazla beyaz akıntım oluyor nedendir sizce sizde de oluyor mu Normal mi şimdiden teşekkürler 😊
Aysel66 Suleglpk_22 canim benimde hamileligin basindan beri akintim var doktorum fitil vermisti kulandim ama halla devam ediyor hamilelik boyunca beyaz akintin olucak kasinti ve sizlanti olamdikca sorun degil hormonlardan oluyor
Suleglpk_22 Gunicka İnternet tekilere güvenmiyorum canım burdan tecrübeli annelere hamileşlere sormak daha iyi 😊
Suleglpk_22 Aysel66 Hm çok teşekkür ederim yeni doktora gittim unuttum sormayı bazen artıyor bazen günde 1 defa oluyo kafam allak bullak oldu .içim rahatladı kaşıntı sızı faln yok çok şükür inşallah olmaz 😊
Aysel66 Suleglpk_22 yani biraz azaldı sanki ama zaten sızlatım falan yoktu ama yinede vermisti doktorum
Suleglpk_22 Aysel66 Hm anladım teşekkür ederim 😊 eğer benim sürekli devam ederse bende doktora fitil isterim artık 😊
Suleglpk_22 Aysel66 9 Mart’ta randevum var bakalım o gün sorucam yinede insan hamile olunca iki kat düşünüyor herşeyi Allah kimseyi bu yollarda sınamasın.herkes bebeğini sağ sağlim sağlıkla sıhhatle kucaklarina alsın hayırlısıyla 🤲😊