Yaseminelifali geç kaldım sanırım ama gene de söyliyim.. bi kere çok suratsız ve negatif, asla özel numarasını vermiyor, acil bir durum olduğunda ulaşamıyorsunuz. sonuçta orası özel hastane; ama asıl vazgeçme nedenim kanamam oldu ve o anki psikolojiyi tahmin edersiniz, aradım sekreteri dedim böyle böyle gelin dedi, gittim, ,2 hasta arasında aldı beni, ilk sorusu muayene açtırdınız mı ? hemen açtırim dedim, gittim parasını ödedim, ultrasona geçelim dedi, geçtik bi sıkıntı yok dedi, henüz kalp sesi duymamıştık kalp sesi duyabilir miyim dedim (sonuçta max 10 sn lik bir olay) duyamazsınız çünkü başka hastam var dedi. neyse odaya geçtik ters bi şekilde ilaç vericem ama düşedebilir düşmeyedebilir belli olmaz gibi saçma sapan moral bozucu konuşmalar yaptı. parasını almayı biliyorsan bi kere adam akıllı zaman ayırmak zorundasın, 2.si ben o korkuyla giden bi anne adayı olarak sakinleştirmek yerine daha da telaşlandırdı beni ve ben 1 saat sonra soluğu başka bi doktorda aldım ve gerçekten içim rahatladı. sonrasında zaten başhehekime de şikayet ettik. Asla da kimseye tavsiye etmem