Mervece_16 Arkadaşlar Bursa’da hangi devlet hastanesındekı doktorları onerırsnz yada özel de iyi ve uygun fiyatlı bir doktor bilen varmı ( uygundan kasıt bazen çok gereksız şeyler ısteyıp gereksız masraf çıkaran çok doktor var )
Esraliiii Mervece_16 yıldırım dorukta eğer Reşat saya hala varsa ona gidin devlete yolladı beni burda pahalı olur testler diye iyi Dr biraz asık suratlı ama
FatmaJale Mervece_16 osmangazi tıp merkezinde Nagihan Uzun var gereksiz yere masraf çıkarmıyor hem devlet hastanesinde yapılan testleri de kabul ediyor üstelik kendi söylüyor ayrıca çok ilgili ben ona gidiyorum ilk hamileliğim çok memnunum isterseniz bi deneyebilirsiniz 🌸
Asilinannesi16 Mervece_16 Fsm de ahmet yılmaz tek kekimryle şa ha ne bir doktor aşırı ilgili dikkatli çok iyi dinliyor ve cevapsiz soru birakmiyor muayene ücreti 500 galiba sağlık çalışanı olduğum için indirimli ödeme yapiyorum isterseniz kliniği arayip sorun şiddetle tavsiye ederim ahmet beyi
u-akyz konak’ta kliniğe gidiyorum Aytül Erdoğmuş muayene ücreti 600 tl inanılmaz birisi doktordan öte bi abla bi anne gibi yaklaşıyor beslenmene kadar herşeyi detaylı anatıyor . jimer ve hayat hastanesi ile anlaşması var
dahabirmavi u-akyz instagramda takip ediyorum Aytül hocayı acaba doğum ücreti ne kadara geliyor bilginiz var mı
u-akyz testler özelde cok pahallı bi kısmını sağlık ocağında bi kısmını şevket yılmazda yaptırıp doktoruma gönderdim özel 2000 küsür fiyat söylemişti
u-akyz Mervece_16 tabi tabi illa gittiğin yerde özel ise yaptırmak zorunda değilsin benimki zaten klinik bi kısmını sağlık ocağında bi kısmını şevkette yaptırdım ertesi gün hemen doktoruma attım
Nolmuss FatmaJale fiyat nasıl acaba bende o hastaneyi düşünüyorum muayene doğum ücretini söylermisiniz🤗
u-akyz dahabirmavi doğum ücretini konuşmadık bir sonraki kontrolümde konuşacağız onu ama en düşük 15 bin bekliyorum hayat hastanesi için jimer biraz bana uzak yoksa gönlüm jimerden yana
tun_gok1 Lotus plaza senem akan akalın var 500 TL muayene ücreti ama testleri dışarda yaptırıp götürebilirsiniz