Nisakotab Yalnızca bir kaşık corba içebilmek için sürekli serum yiyorum daha 9. Haftamdayim çok kötü bir bulantım var ve bitmek bilmiyor hamiş annelerim sizin bulantıları hafifleten yiyecekler nelerdi tuzlu kraker hicbir işe yaramıyor bu arada 😪
1prens Nisakotab bende 7. Haftamdayım suya bile midem bulanıyor hiçbirşekilde bişey yiyemiyorum felaket kötüyüm yani
edabky Nisakotab Bir arkadaşım hamileğinde sade maden suyu içtiğini,bulantıya da çok iyi geldiğini söylemişti. Şişkinliğe vs. iyi gelebilir ama bulantıyı geçirmesine pek ihtimal vermemiştim. Denedim, gerçekten bulantılarıma iyi geldi. Tavsiye ederim
EbrKzlky Nisakotab Sabah kalkar kalkmaz ilacı iciyorum çok az da olsa bişeyler yiyorum boş oldukça daha fena bulanıyo çünkü gün içinde aZ az sık sık yemeye calısıyorum muz kraker maden suyu vs. Ama gel gör ki hiç biri kusmama engel olmuyo 🥴 bian önce 12.hafta gelsinn diye bekliyorum…
Munevver_bkar İlk üç ayım ölüm gibi geçti hep serumlarla ayakta kaldım resmen hiçbirşey fayda etmedi bulantıma dedıklerı herseyı denedım yine kustum 🥹 14. hafta gibi azaldı ve sonra geçti ınsallah sızınde en kısa zamanda geçer en yoğun bulantılar 8-9-10 bu haftalarda yaşadım
Lotus1904 Valla geçmiyor serumlarla da geçmiyor krakermiş naneli şekerlermiş faydası yok. Bi yudum su içebiliyorum ilaçları içebilmek için oda😣😣😣 suya yemeğe hasret kaldık ya. Prilam bulantı ilacı sizde işe yarıyor mu?
Nisakotab Lotus1904 ben onu bor kere içtim her yerin kızardı alerji yaptı korktum başka ilaç da almak istemedim serum yiyorum günlük
Nisakotab Çok teşekkür ederim bende de sürekli bi açlık hissi var ama midem bulanıyor die yemiyorum dediğin gibi daha çok bulanıyor ama ilaç içmiyorum ben Siz hangi ilacı kullanıyorsunz doktoruma sorayim belki bana da verir bisiler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏😌
Nisakotab Yazmelegi_ ilaç bir defa aldm alerji yaptı bıraktım midem çok yanıyor yeşil elma ve ekşi olan hiçbirşey yiyemiyorum
Ozge56 11 haftaligim 3 kez midem bulandı oda çok etkilemedi beni. Gerçi bizde genetik mide bulantısı olmuyor çok şükür maşallah 🧿💙👶