Yagmurbasak16 Merhaba hanımlar 5+4 günlük hamileyim persembe günü kese için randevu verdiler sizce kalp atışını da o gün duyabilirmiyiz ,??
Agg0207 Yagmurbasak16 ay bende merak ediyorum bende Perşembe gidicem inşallah duyarım bende 5. Haftalarda tam belli değil haftası geç döllenme olduğu için .kızımda 6. Hafta gibi duymuştum
1prens Yagmurbasak16 sanmıyorum kalp atışını duymazsınız büyük ihtimal bende Tam 7. Haftada duydum çok şükür
Zeybal_24 Ecemirem-06 bende tam 6+3te gittim yani dün 1 hafta sonra gel dedi doktor 7 haftada korkuyorum geç olması problem olmaz değil mi
Yagmurbasak16 91mer anladım bende biraz araştırma yaptım geneli 6 7 haftalıkken duyuyormus bende bır ihtimal belki erken duyan vardır diye şey yaptım
Ecemirem-06 Yok korkma bişey olmaz günler zor geçiyor insan korkuyor heyecanlanıyor hemen hastaneye gitmek istiyor sabırsızlanıyor ama Allah n izniyle bişey olmaz az kalmış zaten hemen geçer 😊
Gunicka Salikdan dolayi 5 haftada gitdim usm kalp atisi hayla belirlenmemisdi erkendi . Kese gorundu 2 hafta sonra kontrolde 7 ci haftada duyduk