Glz20 ailedanismanibiranne merhaba ben ebe Şenay hanım ile konuşmuştum Ssvd doktor önerisi için bana 3 doktor önerdi. Tuğba Sekmenli Tursun, Zehra Küçükaydın ve Rengin Karataylı . Ben Tuğba Hanıma takipliyim .
ailedanismanibiranne mamyfat93 memnun musunuz acaba ? Ssvd için ek ücret talep ediliyor mu süreç ile ilgili beni de bilgilendirir misiniz
mamyfat93 ailedanismanibiranne doktoru ilk çok sevememiştim ama şimdi fena değil 🫣 bugün kontrolümüz var. Ben sorduğumda ilerleyen zamanda bilgi veriyim daha erken demişti . Ne kadarlık hamileliğinz
ailedanismanibiranne mamyfat93 benim ilk doktorum azer hanımdı, çok memnundum fakat kendisi gebe takibi yapmamaktaymış, rengin hanım ile Tuba hanım kalıyor ssvd şansı için rengin hanımda arkadaşımı biraz tuhaf dikmiş 🤣 o yüzden biraz araştırma evresindeyim
mamyfat93 ailedanismanibiranne Dr Rengin de ilk doğumumu yaptım ama ona devam etmek istemedim . Medovada Fuat beyde yapıyor ama erkek olduğu için gidemedm ben . Başkada seçenek kalmıyor galiba 😅
SelmaBulut Ssvd ne demek🤦🏼♀️ bende Tuğba hanım takipliyim dün randevum vardı baya konuştuk ilk şaşırmıştım yavaş yavaş açılıyor demek ki baya gülüştü etti
mamyfat93 SelmaBulut sezaryen sonrası vajinal doğum ☺️ sayılı doktor yapıyor . bende dün gittim hiç tahlil falan yapmıyor tuhafıma gidiyor 😅 çokda konuşmuyor sordukça anlatıyor
Glz20 ailedanismanibiranne Takip ettiğim kadarıyla katılıyor. Tuğba Hanım 34. Haftada Ssvd için yapmam gerekenleri anlatıcak Şenay Hanım ile de o zaman tekrar konuşucam . Tuğba Hanımdan da memnunum
Glz20 mamyfat93 ücret olarak kendisine sormadım araştırdığımda 2000 tlydi ama artmış olabilir yarın iletişime geçicem inşAllah . Doğum ücretini de konuşmadım doğuma yakın bilgi alıcam . Kesin olarak şart mı bilmiyorum ama Tuğba Hanım bilgilendirecek.
mamyfat93 Glz20 tamam çok teşekkürler . Sağlıkla gelsin 🤍 bende kimseden bilgi alamıyorum o yüzden sürekli yazıyorum ☺️
Glz20 Rica ederim ☺️ cümlemizin evlatları sağlıkla gelsin inşAllah 🌹 haklısınız bende araştırıyorum sürekli yapmam gereken şeyler neler diye ama Tuğba Hanım 34. Haftayı bekleyelim dediği için sadece bekliyorum