Babyseymen SalihaTelli allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim darısı bizlere olur inşallah
BuketEsenolu SalihaTelli yaaa ne güzel rabbim kurtarsın bir avazda dağ sağlim kavuşun bebeğinize benim son 6 günüm kaldı dua edin bende en kısa zamanda çocuğuma kavusayımmmmm🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Mertinannesi Maşallah daha bi saat önce sancim gelsin diye napmaliyim sorusunu sormuştun canım darısı başıma senide Allah bi sancida kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
SalihaTelli Mertinannesi aynen canım sormuştum valla🙄 ozaman bı tık yoktu şimdi ise hastaneye gidiyorum Allahım inşallah sağ sağliö alırım kucağıma..🙏🏻❤
SalihaTelli aasenamerve sucacık bi duş aldım canım, yürüdüm oynadımm hareketler yaptım, bu nisan dedikleri kan geldi hafif hafif sancılarım var 🙏🏻♥
BuketEsenolu SalihaTelli aminnnnn inşaaallah🙏🏼❤ Siz ben yaptınız ben durumdasınız? Suyunuz mu gelmişti neyle gittiniz Doğum a anlatırsanız sevinirim😬
SalihaTelli HasanFatmazkanKara inşallah canım sağ sağlim kucağıma alayım sonra doğum hikayemi anlatırım🙏🏻❤
SalihaTelli Mertinannesi canım valla kendi kendine oldu aslında herşey, 40+3 olmuştuk bugün gelsim artık 🙈
Aszlii SalihaTelli canım Rabbim bir nefesde kurtarsin inşallah sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağina alirsin yavrunu✨