180720 Kızlar sanırım mastit oldum bugünde ateşim çıktı nasıl geçer 16 gün önce doğum yaptım bebeğime emziriyorum ama geçmiyor bir türlü bi çözümü olan var mı 😭😭
Gamzer 180720 O göğsünle sık sık emzir bebeğini canım. Ilık duşta masaj yap göğsüne. Emzirmenin ardından pompa ile sağ. Daha da geçmezse doktora git canım antibiyotik verir rahatlarsın.🧡
2aslan_annesi07 180720 elinle veya manuel sagmayla olmaz elektrikliyle güçlü bı şekilde sagilmasi lazım ateşiniz düşmezse antibiyotik yazılabilir sürekli bebeginizi emzirin sıcak suyla duş alıp göğsünüze masaj yapın sağın
zeynozey 180720 beyaz lahana yapraklarını dondurucuya koy, 5-10 dk donunda gögüsüne yaprakları bir tülbent ile sar gögüsteki yangını alıyor.. mastitte işe yaradı bendee
180720 Edda28 Hallerimvarbenim zeynozey 2aslan_annesi07 Busel Kızlar sezaryen doğum yaptığım için antibiyotik kullanıyorum dün gece de ateşim 39.5 olunca burada ilçe devlet hastanesine gittim kanımda enfeksiyon çıktı ve doktor zaten antibiyotik kullanıyorsun ben sana antibiyotik veremem dedi gönderdi doktorla kavga ettim gece gece 😂
Hallerimvarbenim 180720 Kuzum bebeğin az mı emiyor acaba kanalların tam açılmadı mı emzirmeden sonra mutlaka sağ sütünü daha da ilerlemesin çok geçmiş olsun 🙏🏻
Edda28 180720 direkt duşa gir sıcak suyun altında ovala göğsünü sonra hemen makinen varsa sağma yap inşallah rahatlarsın ikinci hamileliğim de bende olmuştum böyle rahatlamıştım bunlara rağmen geçmezse doktora git canım
2aslan_annesi07 180720 canım bazen antibiyotikler işe yaramıyor oğlumda 5gun kullandım mecbur iyileşmesince başka doktora gittim değiştirdi ilaçları çok şükür sonra toparladi
Edda28 180720 o zaman değiştirseymiş antibiyotik kullanırken ateşlenmişsin sonuçta bu doktorları anlayamıyorum ya bide her antibiyotik etki etmiyor ki herşeye hay Allahım ya şimdi nasılsın peki
zeynozey 180720 sezeryan için olan antibiyotik ile mastit için olan farklı ama başka doktorada git. Bende sezeryan sonrası mastit oldum 2 ayrı antibiyotik kullandım.