Betulaa Ertesi gün hapı kullansaydınız keşke böyle korkmaktan daha mantıklı gebelik oluşmasını engellerdiniz 😄
cansualisa Betulaa 24 saat emzırme çok zor olurdu yoksa aklımdaydı zamanda gecmıstı inş yumurtlamaya denk gelmemısımdır
cansualisa Ecemirem-06 çok geçmiş olsun benim çevremde çok memnun evet adeti azaltıyor ama aldım üç aylık aylık iğne emzirdiğim için olmuyor
Ecemirem-06 cansualisa 2 veya 3 ama kendime zor geldim valla doktor Nisan’da hamile kalırsın dedi Ocakta ancak kaldım duzeldim çok şükür 2 ay doğum kontrol kullandım adetim düzene girsin diye girmemisti de
Elilar2225 DefneErva neden ama🥲ben de adet olanlara imreniyorum😂8ay oldu daha olmadım annem senin sinirin adet olamamandan diyor😂
DefneErva Elilar2225 Ay yok ya… Hamileyken ağrım sancım olmasına rağmen kuğu gibiydim. Sıfır kanama, sıfır ağrı sancı, sonsuz mutluluk.. Adet olmaktan nefret ediyorum. Ne olurdu bende böyle birkaç ay, yıl, hatta Asır olmasaydım 😒
Ecemirem-06 cansualisa aile hekimliğine söyle doğum kontrol hapı yazar sana en uygun olanindan emzirirken icilenden
aslihangacal guzelanne01_ ben spiral taktırdım doğumdan sonra, mirena hormonlu spiral ve adet olmuyorum hala gebe de kalmadım hiç geri çekilme yapmıyoru
DefneErva aslihangacal Ay geçen bununla alakalı post açtım kimse cevap yazmadı. Nerede takdırdınız, devlet hastanesinde mirena takıyorlar mı? Bende hormonlu spiral taktırmak istiyorum.
Eflinnisa Deletedmom_106 valla hiç kullanmadk normalde geri çekme yöntemiyle korunuyorduk pezerfatife döndük merakım yüzünden ve hamile kaldm bence kork 😄😄
Deletedmom_106 Eflinnisa 😂😂😂 nasip işte .. Rabbim olmayana nasip etsin inşallah. Bize de layık gördüyse ne mutlu 🤣