Nereden başlasam bilmiyorum hep forumda doğum hikayelerini okuyup heyecanlaniyordum
Şekerim olduğu için bebeğimin kalbi aşırı hızlı atmaya başladı normalde devlete gidiyordum kontrole o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki özele geçtim ve muhteşem bı doktorla karşılaştım beni bir hafta kontrol altında tuttu fakat bebeğimin kalp atışları düzelmedi. beklemeyelim alalım yarın dedi. tam 37+3 günlük olucaktim bebeğimin kilosu 4 kilo gözüküyordu. Ocağın 3 de ameliyat günümdu sabah 7.30 da gelin dedi sabah kalktım üstümü giydim evi topladım eşimle son kez fotoğraf çekildik ve hastaneye gittik o kadar korkuyordum ki anlatamam aşırı aşırı derecede öldüm öldüm bayıldım korkudan saat 8.30 da damar yolu açıp beni yavaştan ameliyathaneye almaya başladılar kaynanamla eşim kapıda bekliyorlardı o an eşimin yüzüne bakıp o kadar kötü oldum ki korkudan aglicaktim. mükemmel bir ekip beni karşıladı masaya çıkardılar beni anestezi uzmanı geldi kasma kendini boynunu iyice göğsüne yapıştır dedi. Doktorumda beni orda bekliyormuş zaten geldi ellerimden tuttu. Hocam korkuyorum dedim bana sarıldı korkma hiç birşey olmicak hicbirsey hissetmiceksin dedi saçlarımı okşadı şimdi güzelce eğil o kadar icmişsin ki uyuyakalmissin gibi düşün öyle bı pozisyon al diyip beni güldürmeye çalıştı iğneyi yaptılar ama hiç acitmadi vallahi hiç korkulucak bişey değilmiş anında ayaklarımda sıcaklık hissettim korkudan ağzım kurumuştu düşünün yatırdılar beni üstüme biseyler sürdüler aşırı gidiklandim 😂sonda filan takmışlar hiç haberim yok o kadar hissetmiyorsunuz beni kesmişler haberim yok 😂😂😂 benim tansiyonum düştü şekerim var diye dedim hocam ben bayılıyorum anında iğne yaptılar kendime geldim kendinizi eger kötü hissederseniz söyleyin çekinmeyin çaresine bakıyorlar sonra ben tâbi cekistirmeleri hissedince korkmaya başladım istemeden su kelimeleri söylüyordum bide kıdem bulaniyordu (hissediyorum hocam hissediyorum ögg 😂😂) hemşire gelip saçlarımı okşadı sakin ol dedi anestezi doktorum bayandı oda gitmedi başımda benimle konuştu ellerim titriyordu ellerimden tuttu bebeğimin ağlama sesini duyunca Allah tarafından beni bir ağlama tuttu istemede ağlıyorum hüngür hüngür ben o kadar korkuyordum ki doktoruma şey dicektim hocam bana bebeği göstermeyin ben korkarım 😂😂😂😂😂göbek bağından filan bana bebeğimi bı gösterdiler Allah’ım bu ne dedim nasıl tatlı bunu ben doğurmuş olamam dedim 😂😂😂sonra bebeğimi odaya çıkardılar benim dikislerimi attılar aşırı usumustum biseyle ısıttilar beni.
Sonrasında odaya çıktım tabi belimden aşağı hissetmiyorum ama karnımda aşırı acı var iğne yaptılar geçti yavaş yavaş bebeğime baktıkça ağlıyordum o kadar tatlıydı sütüm anında geldi sakın kendinizi sütüm gelicek mi diyerek strese sokmayın bebek memeyi ağzına alınca çekiyor Allah tarafından benimki tam tam kavrayamadigi için silikon üç verdim 6 saat sonra ayağa kaldirmak için hemşireler geldi karnıma bastirdilar orası acıdı biraz ama dayanilmicak bişey değil ben çok kez okudum ayağa kalkmak bı ölüm filan ben bı kalktım aşırı güzel aklımda su vardı çünkü hemen yürüyüp bebeğime ben bakicam diyordum tabiki aciyor ama öyle ah vah değil (herkesin acı eşiği farklıdır) ben hiç zorlanmadım aşırı güzel sezaryen geçirdim ameliyat yerim hiç agrimadi agridikca ağrı kesici istedim iğne yaptılar benim sıkıntım aşırı derecede baş ağrısı ayağa kalkınca basım kopuyordu yatınca anında kesiliyordu buda herkesin başına gelmiyormus 3 senedir doktorum oradaymış 3. Kişi olarak bana olmuş 😂😂😂onunda çözümü varmış kolundan kan alıp anestezi yapılan yerden sırtına enjekte ediyorlarmis bana da yaptılar anında kesildi aklımızda bulunsun eğer böyle şikayetleriniz olursa kendiliğinden geçmesini beklemeyin doktorunuzz sorup bu yöntemi uygulatin anestezi doktorları yapıyor Zaten ben 3 gün boş yere ağrı çektim 🥰🥰 diyeceğim o ki herşey o kadar güzeldi ki aşırı aşırı iyi doktorlarla hemsirelerle karşılaştım hiç korkmayın bir şekilde oluyor korkulucak hiç bir şey yok kendinize güvenin 🥰🥰🥰bu arada bebeğim 37+3 de 3.670 Gr doğdu bir anda kilo verdi 3.250 düştü testler yaptılar filan hiç bişey çıkmadı şuan 57 günlük 6 kilo moralinizi hiç bir şekilde bozmayın elinize hicbirsey geçmez güçlü kalın
Çok uzun oldu kusura bakmayın
kim korkuyorsa duam onunla ve yanlız olmadığını bunu en iyi kendisinin basaracagini bilmesini isterim
Kendine güven güzel anne 🌹🌹🌹😍😍🥰🥰🥰