Ozge111 fatmaok 8+2 yim çok az kişi biliyor arkadaşlarım falan soruyor yok diyorum adet oldum diyorum daha önce 3 kaybım var onlarda hemen söylemiştim bu sefer 3 4 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum
Agg0207 fatmaok ilkinde 5. Haftada söyledim ama bunda daha üç dört arkadasm hariç anneme bile söylemedim 8. Hafta olmadan soylemicem ben hemen yayılıyor böyle haberler nazara inanıyorum birde hemen herkes akıl vermeye meraklı sorulara başlıyor bu dönemi sakin ve rahat geçirmeye çalışıyorum
mylittlebabym Eşime 2 buçuk aylıkken, çevreye 5 aylıkken 😂🫠en erken burda forumdakilere söyledim 6 haftalıkken değerimi bilin 😂
Babyykmz fatmaok sadece annelere soyledik baska kimseye soylemedik. Kayinvalidemide sıkı sıkı tembihledik. Bide cok yakin bir kac arkadasima o kadr
Nezosikra fatmaok ben diğer bebeğinde 14 haftalık olana kadar kimseye dememiştim 3 kızım var herkes beni erkek için doğuruyor falan die kötü bi psikolojiye sokacaktı anneme bile demedim duyulur die 14 haftalık olunca söyledim herkese ertesi gün bebeğim düştü sanırım nazara geldi suan 13 haftalık hamileyim öğrendiğim gün herkese dedim ne derlerse desinler dedim saklamadım hic
Daisy0000 fatmaok Anneme ve ablama 3.ay dolana kadar kimseye söylemeyin dedim ,sağır sultan duymuş,3 ay dolmadan kuzenimin nişanı oldu ,herkes hayırlı olsun dedi 😅 O yüzden olurda 2.gebelik vs olursa 3 ay geçene kadar eşim dışında kimseye söylemeyeceğim
Mucizebebek2 fatmaok annem ve kız kardeşim ilk gün öğrendiler eşim 1 hafta sonra öğrendi ultrason resmini alıp sürpriz yapmak istedim 1 ay sonra falanda eşimin ailesine söyledik
Kele-bekler1 Ailelerimizde dahil 4. Ay söyledik canım cinsiyetten emin olduk sonra sürpriz oldu herkese 🙏🏻🥰 fatmaok