Ozgex Deletedmom_85 bahçeci de embriyo karışımı olduğunu duydum ve her işi parayı dökmüşler daha kapıdan girmeden soymaya başlıyorlar hic beğenmediğim bir hastane
nebakiyonkomikmi Ozgex Yuh artık bu kadar emin nasıl konusabilirisniz öyle bişey olabilir mi Allah aşkına kim öyle bir ihmali göze alır altini dolduramayacaginiz yorum yapıp burdaki insanların aklını bulandirmayin burda tüp bebek yaptırmış yada yaptıracak bir sürü anne var insanların içine şüphe düşürmeyin
Deletedmom_85 Ozgex ya yasal olarak böyle bir şey suç zaten pek riske gireceklerini sanmam ama işte embriyo gelişimi ile ilgili bu süreç hakkında moral bozucu şeyler duymustum sadece
Ozgex nebakiyonkomikmi haberlere çıkmış olan birseyi söyledim ben herkeste zaten yazmışlar görmüşsündür
Deletedmom_85 nebakiyonkomikmi doktorunuz kimdi peki? Ay başından beri aklımda orası var aslında ama işte böyle şeyler duyuyoruz insan tedirgin oluyor bide gereksiz pahalı mı acaba diyorum herşeyi düşünüyorsun işte
nebakiyonkomikmi Deletedmom_85 Güvenç karlikaya doktorum çok eğlenceli sempatik bir adam 🙂 Bütçe olarak canım aşağı yukarı aynı fiyatlar orası bı tık fazlasi sizde bir proplem var mı yok mu onu bilmiyorum ama lavabotuvari üst düzey olduğu için kaliteli işler çıkıyor zaten burda büyük mesele lavabotuvada bitiyor ücretsiz ön görüşme randevu alıp gidip konusabilirsin istersen aklına yatarsa başlarsın canım
Deletedmom_85 nebakiyonkomikmi bütçemiz yetiyor çok şükür de işte o kadar para verecek olunca insan iyi bir yer seçmek istiyor. Ön görüşme yapmıştım Kübra boynukalındı doktor memnun ayrılmıştım aslında ilgiliydi ama süreçte nasıl olurlar bilmiyorum
nebakiyonkomikmi Deletedmom_85 Hakkında hayırlısı olsun canım insallah birgün burdan hayırlı haberini duyarız 🌸
Baharoo Deletedmom_85 merhaba kadıköyde ulun Uluğ hoca var müthiş bir doktor aklınızda tek bir soru işareti bırakmadan güvene bilirsiniz ilaç listesi bile o kadar düzenli açıklayıcı herşey tek tek yazılıyor ki h pişman olmayacaksınız Bi görüş almanızı tavsiye ederim
Yenianne05 Ozgex baslamadiysaniz ben tavsiye etmiyorum kübra boynukalını benim tup bebeğimi yaptı sonucum pozitif çıktı 8 haftalık kontrolümu yaptı hersey yolunda vs diyip gonderdi ben sonrasında baska bi doktora başlayacaktım bi gittim kalbi durmuş sonra 2. Gebeliğim di ayni kalp atışı sorunu yaşadığımdan genetik test yapılacak diye genele gore ucretleri 2 katı olmasına rağmen orda yaptırdık sıkıntı olmasın diye ama yaptırmaz olsaydım kurtaj oldum çıktıktan sonra kalinti var diye tekrar isleme aldı kontrol e gittim az bisey var gider dedi bi sonraki kontrolümde yine islem yapılacak dendi yani 2 inci işlemi tam yapamadığından ben ole düşünüyorum mecbur yine anestezi alıp isleme gircem ve KESİNLİKLE KÜBRA BOYNUKALIN I TAVSİYE ETMİYORUM ZATEN AKLI BES KARIŞ HAVADA GİBİ HOCANIN AŞIRI DONUK VE DEĞİŞİK BİR DOKTOR
Ozge-Ka Amerikan hastanesini de öneririm. Benim doktorum erkekti ama kadın doktorda vardı hastanede. Zaten önemli olan laboratuvarları ve embriyologları, onlarda çok iyi. Bahçecinin biraz reklamı iyi bence o yüzden çok duyulmuş bir merkez.
tecrubesizanneadayi12 Deletedmom_85 fiyat hakkında bilgim yok ama bahçecide cem hoca var canım bir onun instagramdan sayfasına baksana herkes çok memnun ve sonuçlar pozitif oluyor hep rabbim sizleri daha fazla yormadan bu mübarek gecelerde dualarınız kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı bebişleriniz olsun amiiiin şuan nedense bu duayı çok içten yaptım rabbim belkide tüp bebeğe gerek kalmadan müjdelendirir seni
Deletedmom_85 tecrubesizanneadayi12 ay Allah’ım çok kararsızım ya🥲 neyse inşallah doğru merkezi bulurum Allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur 🥰
Aylinko Deletedmom_85 bahçeci tüp Bebek merkezi cem Çelik. Onun hastasıydım. İlgi alaka mükemmel ekip işi çok iyi. Ben geçen sene Haziran’da başladım oraya 23.000 küsür ödedim. Ama herşey şükür tıkırında ilerledi. Şuan 8 aylık gebeyim
defneemom Deletedmom_85 askim hayirli olsun cok sevindim🫶 ne zamandir gormuyorum seni yorumlarda, kahve postuda gelmiyor🙊 merak ettim nasilsin
Deletedmom_85 defneemom sağol bebeğim. Eşimi ikna ettim gibi adetime 5 gün kaldı. Bu ayda başlayabiliriz aslında pek aceleye getirmek istemiyorum ama Ramazan giriyor araya ve mayısın ilk haftası anca tüpe başlayabiliriz. Yoruldum iyice ne olacaksa olsun diyorum o yüzden erkene çekmeye çalışıyorum. Hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek ❤️ tam unuttum diyorum ama sonra yine hatırlatma perileri geliyor dertleniyorum onun dışında iyiyim çok şükür rabbim bugunlerimizi aratmasın. Sen nasılsın gülüm herşey yolunda mı?
defneemom Deletedmom_85 butun kalbimle inaniyorum hersey cok guzel olucak, guzel haberlerini okuyacagim insallah. bende iyiyim sukur her sey yolunda🤲