Meliissaaaa Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izleniyor, belden aşağı uyuşturulacakmış. Nasıl bir his tecrübelileri yorumlara bekliyorum
Melisasak145 Meliissaaaa öncelikle hayırlı doğumlarin olsun arkadaşım ne ben anlatayım nede sen sor burda kafanı karistirirlar korkarak gidersin gerek yok bence herkesin doğumu bana göre kendine çünkü bazıları zor geçiriyor bazıları çok güzel geciriyor hiç bilmeden gitmek daha güzel ben araştırıp gittim heyecan çok yaptım bence doğumunu yap doğum hikayeni burda bizimle paylaş benimde 25 30 günüm kaldı 2 ci sezeryan doğumuma Allah kurtarsın şimdiden 💞💋💋
Hallerimvarbenim Meliissaaaa Ne kadar rahat girersen o kadar rahat geçer ki ben çok korkarak ağlayarak girmiştim boşa ağlamışım o kadar çok kolaydı☺️ Çıkınca suyu bitter çikolatayı sade nescafeyi bol bol tüket anesteziyi kolay at nacizane tavsiyem bu sadece☺️
Meliissaaaa Melisasak145 teşekkür ederim sanırım biraz pozitif güzel şeyler duymaya ihtiyacım var yani tecrübeden kastım şu aslında mesela belden uyuşturunca o his nasıl bişi yada sonrası elbette bi ağrı olacak sonuçta operasyon geçiriyor insan içinden can çıkıyor 😊
Meliissaaaa Hallerimvarbenim birkaç gündür çok aşırı stres vardı ama bugün sanki hiç yarın doğuma gidecekmiş gibi hissetmiyorum teşekkür ederim tavsiyeler için de 🥰
merve211 Meliissaaaa ay hayırla girip çık inşallah benimde cuma günü sezeryanim var sağ salim girip çıkalım inşallah bende çok heyecanlıyım ve spinal ve genel anestezi arası kararsızım bakalım ne olucak
Meliissaaaa merve211 ayy hayırlısıyla alalım kucağımıza bebişlerimiziii 🤗 bana doktorum da ebem de genel önermedi belden aşağı uyuşturulmasını önerdi. Şimdi doğumdan sonra eğer komple bayılırsan düz yatman gerekirmiş ama belden olursa sonrasında oturma pozisyonu olduğu için daha rahat emzirirsin kolay olur dedi. Birde dünyaya çıktığı an şahit olacaksın manevi olarak da çok güzel bence ama sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu tercih et 🌸🌸
Beybimms Beni çok korkuttular ama sen kanma zor diyenlere. İlk igneyi belden olacak igneyi cok acıycak diyordular ama basit bir igneden hicc hoc farkı yokk.. hemen uyuşuyor zaten… Ameliyattan sonra ilk 2 gün zor ama zorun üzerine gidin.. ben 3 saat sonra agrı fazla olsada kalktım gezdim uzunca.. ilk 2 günü geçirin sonrasında alışıyorsunuz yani ilk günkü agrıya nazaran azalmış oluyor.. benim böyle oldu , yine olursa yine sezeryan olurum
Beybimms Bidee ameliyat zamanı kusma istegi gelecek , yaparsan iyi olur.. ben yapmadım dehşet baş agrısı yaşadım 2 gün , sadece yatınca agrımıyordu , kalkınca başa sanki vuruyorlar dehşet..
merve211 Meliissaaaa korkudan genel istiyordum ama tüp bebek annesiyim bebisin girişi gördüm çıkışıda görmek istiyorum ve herkes spinal öneriyor spinal olucam sanırım hayırla gelsin evlatlarımız inşallah
Burcu2816 2 kez sezeryan oldum 10 yıl ara ile.bebegim 7 günlük ve nasıl oldu bitti anlamadım. Kendime günlerce dar ettim hayatı ve korktum ama lnan kuş gibi hafif geçti. Dua edin Rabbime teslim edin tüm duyguları. Allah kolaylık versin