Emay24 Bugün doktorum açılman ilerlememiş gelmezse bu hafta suni sancı ile doğumu başlatacam dedi ama korkuyorum
mahirarifmomy Emay24 Hayırla gelsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Benim de ilki öyle oldu korkmayın birçok kişinin belli sebeplerle doğumu suni ile başlatılıyor. Benim 5 saat sürmüştü baya hızlı ve kolaydı dikişler hariç 🤭Sıcak duş, squat vs doğumu kolaylaştıran şeylere yüklenin. 🙏🏻
2022bebeki Emay24 Bence korkulacak bir şey değil acı eşiğinize göre değişiyor sanırım beni etkilemedi
melike098 Emay24 oglumda benimde suni sanciyla dogumum oldu 41 haftalık oldu ağrı açılma yoktu onun icin suni sanci verdile 11 saat acilmam yavasti biraz uzun sürdü herkesin bunyesi farkli sizin hizli olabilir o sancı anı zor biraz ama doğum sırası çata cikinca kolaydi bebek dogunca hic agri kalmamıştı
Elotyy Yani ben zoruma doğum yapmıştım 5 aylıktı hidrosefaliden Suni sancı verilmişti sabah 9′dan gece 2′ye kadar ufak oldu için çok zorlandım sizin büyük oldu için daha, çabuk doğum kanalına girer ama biraz agrılı umarım cok çabuk atlatırsın