Funda61_ 123456_ ben 2 günde bir jiletle aliyorum aynanin karşısına geçiyorum öyle görüyorum başka türlü göremiyorum.
turkuaz_ barlaseymahasan benım cildim çok hassas ağda yapınca kabuk kabuk yara oluyor bende lazeri yarım bıraktım mecbur tüy dökücu kullanıyorum hassas ciltler için olanı alerjik bişey yapmadı şu ana kadar
Suleglpk_22 123456_ Şuan 1 buçuk aylık hamileyim kendim yapıyorum karnım dan asagiyi göremeyince kuaför e gitmeyi düşünüyorum 🤭
Minmini Ben de lazere gidiyordum daha 3 seans olmuştu kaldı tabi. Hamileyken ağda çok acıtıyor diyorlar doğru mu ya, lazere başlamadan önce hep ağda yapıyordum ama böyle duyunca vallahi korktum insanın canı olmuyor diyorlar ?
Selinoloji Lazere gitmediğim için çok pişmanım doğum olur olmaz gitmeyi düşünüyorum resmen keşke önceden gitseydim keşke
yaprakyzglc Nhlhmz11 ağrı çok oluyor mu yoksa önceden nasılsa şuanda da o şekilde mi. Bende 35.haftama giricem ama çok ağrir diye gitmedim daha önceden giderdim hep
Nhlhmz11 yaprakyzglc ağrı çok olmuyor aynı şekilde yani benimki öyleydi , artık gerek kalmadı zaten bebeğim doğdu 🥰
Kiraz53 123456_ permatik kullanıyorum çok aşırı zor oluyor ama karşına ayna alırsan 2 dakika da pırıl pırıl oluyo😆
Hulyakkus Hamilelige özgü az acitan ağda var diye duymuştum en kolayı şu an jilet zaten vajina ağrıyor agdayda o ağrı kaç katına çıkar Allah bilir 😅 el yordamı ile jiletle alıyorum
Dolphin16 123456_ bende jilet yapıyorum ilk hamileliğimde Aynayla yapıyordum, bi ara tüy dökücü krem kullandım sonra zararlı olur die tekrar jilet yapmıştım 🤦♀️🤷♀️
AtlaSeda turkuaz_ yasak ve zararlı diye biliyorum doktorunuza danışın bence Allah korusun nolur nolmaz
AtlaSeda Zumra_elif61 hamilelik döneminde yapmıyorlar lazer çok zararlı demişti doktorum bilginiz olsun doktorunuza danışmadan yaptırmayın