İyisiyle kötüsüyle burada beraber vakit geçirdik kızlar sizlerle artık happykids kullanma zamanı sanırım 🥰
Cmrtsi günü akşam afedersiniz kızlar çamaşırım islanacak kdr ıslaklık oldu hemen lavaboya gittim baktığımda hafif kanama da vardı korktum evet ama Nişandir kesin diye düşünerek evin çok yakınında olan şehir hastanesine gittim ne olur ne olmaz diye çantamı da aldım ama geri eve geleceğimden o kdr emindim ki 😂 acilden bakıldı hemen ve 2 cm acikligim olduğunu söylediler o arada iyice geldi suyun akiyordu yani yatrmam lazım doğum yapacksn dedi ebe, yattım saat 1e kdr beklediler 4 cm oldu acikligim ama asla sancı hissetmiyordum nst de çıkıyordu ama 🤦🏻♀️ suni sancı verdiler az az devlet hast olduğu için yanımda kimse yoktu yalnzdm en sıkıntı çektiğim nokta oydu işte 5 buçuk oldu saat ve sancıdan diramiyordum artık gelip baktılar 9 cm açığım vardı ebe geldi iki kere ıkın doğacak dedi denedim ama çok yorulmuştum dayan dedi saçları ellerimde dedi o kelime bana güç verdi gerçekten de iki kere ikindim ve bitti ama asla farketmemisim ben artık hala kendimi sıkıp ıkınıyormusum ebe artık nefes ver nefes ver fln dedi öyle farkettim nasıl rahatladigimi 🥰☺️ sonra hiç bı acı duymadım ztn bebegimi görünce hepsi geçti çok şükür iyi, 3450 Gr 50 cm doğdu bebeğim 🙏🏻 bu da benim hikayem olsun burda kızlar inanın evet zor oluyor kolay diyemem ama dayanilmayacak bsey asla değil ve ztn bebisi görünce herşey geçiyor hepinize de kolay ve güzel doğumlar diliyorum uzun yazdım hakkınızı helal edin 🥰