Daisyy Arkadaşlar 6 haftalık gebeyim. 10 gündür mide bulantılarım var. Dün hiçbir şey yiyemedim yediğimi de kustum. Acile gittim normal dedi gönderdi. Bugün sabah kalktım su içtim onu da kustum. Karnım aç midem gurulduyor susuz kaldım ne yapacağım ben?
yesillimonn Daisyy Kaşarlı tost ye canım bende o haftalarda hep tost yedim yerken su meyve suyu gibi sıvı seyler tüketme
Msalbyrk Daisyy bense ac gezdm günlerce cok kötü bi durum allah yardmcn olsn.. su bile icemiyordm. Hcbrsey fayda vermemsti Ama geçecek sabrli ol👧
Melekkzm Daisyy Normal evet ilk zamanlar bulantı oluyor. Sabahları bende ilaç ictigim için su iciyordum onuda olduğu gbi çıkarıyordm. Tuzlu şeyler yiyodum
ipktos Benim de bulantılarım var her sabah erken kalkıp ılık su içiyorum içine incecik bir limon dilimi atıyorum bana iyi geliyor doktora danışmadım zararı var mı bilmiyorum ama rahatlıyorum sonra tuzlu leblebi veya çubuk yiyorum 9:30 10 gibi kepekli ekmeğe yapılmış tost yiyorum gün içinde hep meyve tüketiyorum ve günü atlatıyorum allah yardımcımız olsun
yesillimonn Daisyy Canım o zaman doktoruna danis zofer diye ilaç var çok iyi geliyo bende onun sayesinde yiyodum
Daisyy Kaderburr 2 kere yediğim çubuk kraker çıkardım artık ondan da ümidimi kestim halbuki eşim 10 paket almıştı eve duruyor hepsi
ipktos Daisyy muz falan ye mideyi tutar birde doktor bana miden çok bulamadığında temiz hava al dedi rahatlatıyor birde hafif bir ilaç verdi ihtiyaç oldukça içiyorum doktoruna söylersen yazar bence
Kaderburr Daisyy ben çubuk kraker yiyodum canım yemek için kendimi zorlamiyodum hiç Açsın ama yemek yiyemiyorsun bu durum çok berbat
Daisyy Melis_tugba ay korkuyorum normalde midem bulandığında hemen kuru ekmek atardım ağzıma şimdi ona bile korkuyorum ama deneyeceğim teşekkür ederim
Daisyy Kaderburr sorma ya kendimden geçtim psikolojim bozuldu hem yemekten tiksindim hem yemek yemeyi özledim 😁