Turuncubebik Canım hipertansiyon zaten akciğerle kalp arasında ki damarın direnç göstermesi yüzündenmiş damar büzüşüyor görevini yapamıyor bana şansının düşük olmasının sebebi 38+5te doğduğu için daha erken farkedilseydi erken müdahale yapılabilirmiş ama bu şekilde yaşayan bebek var mı bilmiyorum 3 gün dayanamadı kızım ilk başta ıkınma morarmaydı sonra küveze alındı yanına gittiğimde entübe edilmişti özel hastanede kontrollerim ve doğumum gerçekleşti paketim vardı sonra bu hastanede yeterli tedavi yok sevk etmemiz lazım dediler tüm oksijen barlarını takmışlardı yenidoğan doktoru artık eliyle oksijen veriyordu doktor olan akrabalarımızı aradık görüştürdük sevk edilmesi lazım ama o kadar yola dayanabilir miydi vs dediler bilkent ve ankara tıpta tedavi varmış ama ben sincanda doğum yapmıştım evime yakın diye arabayla gidip geliyordum 10 dakikalık mesafeydi saturasyonunu 8 saat boyunca toparlamaya çalıştılar gece sabaha karşı sevk için ankara tıp kabul etti hemen götüreceğiz evrak falan imzaladı eşim ankara tıpa gittiklerinde kalbi durmak üzereymiş kapıları açmamışlar eşim kapıya vurmuş otomatik kapıyı eliyle açmış doktorlar yok gelen hemşireler uykusundan uyanıyor haldeymiş 5 dakika öyle bekletmişler sonra bizde gittik dikişliydim zaten 3 gün olmuştu ambulans arabası ordaydı özelde ki o doktor sürekli bilgi alıp bize getiriyordu en son kalp masajı yapılıyor şuan dedi ve orda yıkıldık kurtaramadılar kendi doktorum bir kere bile aramadı başınız sağolsun duydum durumu vs dahi demedi 10 gün sonra kontrolüm vardı ona gittiğimde ben hesaplaştım sizinde evladınız var bir hatanız olduysa söyleyin diye ağlamaya başladı sarılarak ama inanır mısınız içime daha çok süphe koydu o ağlaması 5 haftalık bir geriliği olan bebeği ultrasonda görmemesi mümkün değil bende sanıyorum ki güzel hamilelik geçiriyorum bebeğimde sıkıntı yok sanıyorum şikayetçi oldum hala dönüş bekliyorum işte