Minikpopo Merhaba annişler 😘 Sezaryen olacağım için doktorum 38+1de alalım demişti 26 Kasım’a gün vermişti. Ama iki gün önce de benim doğum günüm oluyor. 37+6 da alabilir misiniz benimle aynı gün doğsun istiyorum dedim doktorum bir günden sorun olmaz dedi ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapalım dedi bir hafta sonra falan. Öncelikle merak ettiğim fiyatını bilen var mı ? İkinci olarak göbekten mi yapılıyor ? Acı hissi falan nasıl ? Bir de etkisini gören var mı herkes çok övüyor yani bir zararının olmayacağını söylüyorlar. Bilgisi olanlar cevaplayabilir misiniz lütfeenn 🙏🏻😊❤️🤗
Deletedmom15257 Minikpopo ne alaka yaa 😏zaten 36 haftadan sonra bebekler doğuyor diğerleri de gelişmiş oluyo ne gerek var ilaca anlamadim.ki gayet haftası guzel
Kevser26 Minikpopo bende 26. Hafta gibi 24 saat arayla iki doz vurdurmustum kanamam olunca erken dogum olmasin diye her ihtimale karsi vurdular şimdi gayet iyi 35 haftaya giricez . Yan yatıyorsunuz kalçadan yapılıyor ve hiç hissetmiyorsunuz bile sadece ilaç vurulduktan sonra biraz sızlama uyusma gibi bi acı oluyor 5 10 saniye dayanamayacak bisey değil yani ben bi zararini gormedim vurulduktan sonra belirti olarak😊😊
[silindi] Minikpopo Canim yanlış anlamazsan neden senle aynı gün doğmuş olsun istiyorsun onun da doğum günü özel olsun ayrı olsun hem çocuğunun da kendi vücuduna da lüzumsuz yere ilaç almış olmazsın bence doktorunu dinleyip bebeğinin durumunu öncelikli olarak düşünmelisin onlar bize Allah ın emaneti tabi kararı verecek olan yine sensin Rabbim sağlıkla nasip etsin insallah
ozgeya Minikpopo ben 22. Haftalıkken sabah 2 doz 12 saat sonra 2 doz olarak vuruldum.kalçadan vuruluyor.ben acı hissetmedim,o konuda sorun yaşamadım. 37+6 haftalıkken de doğum yaptım,bebeğim gayet sağlıklı.
minik18 Canım bir zararı yok kalçadan yapıyorlar hissetmiyorsun bile doktorum yazmıştı bana eczanede 8 tl filan odemisimdir
Kbrdrmr Ücrerti çok değil ben iki doz vurulmuştum hatırlamıyorum fiyatını ama öyle yüksek fiyat değil birde normal kalçadan vurulmuştum
Minikpopo Deletedmom15257 canım sanırım tüp bebek oluşundan doktorum riske atmıyor hiçbir durumu. Yoksa evet haftası iyi diye düşünüyorum ben de
Kbrdrmr Minikpopo erken doğum risklerde vuruluyor her ihtimale karşı eğer öyle riskiniz varsa düşünmeyin zararı yok zaten 😊
Minikpopo Deletedmom15257 ciddi misinnn ben çok korkarım iğneden 😫😭 binlerce milyonlarca serum taktırabilirim kan verebilirim ama kalçadan olan iğneden çok korkuyoruuummm 😖😔😣😣😩😩
esmaozan faydasini gorursun bende yaptrdm ucuz bisey 7 8 tl falan normal igne bildgn aci yok kalcadan yapiyolar 😉
Minikpopo Kevser26 Allah zamanında hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım hakkını helal et çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim 🙏🏻😊
Kevser26 Minikpopo rica ederim hemşire bana da canın cok yanacak derin nefes al ilac yakar bilmem ne diye korkuttu ben sakin kaldım kendimi hiç sıkmadım ve az acı hissettim çok acıyacak diyenler sanırım kendilerini cok sıkıyorlar. Allah evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almak nasip etsin😊
Minikpopo Kevser26 sanırım ben de kendimi kasıcam gibime geliyor 😣 rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah sağlıklı hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallah tatlım 😊🙏🏻
Minikpopo [silindi] tatlım doktora göre de 2 gün sonra zaten. Yani çok bişey ifade etmiyor. Belki de yavrum çok mutlu olucak annesiyle aynı gün doğdu diye kim bilir.. Ben öyle olsun istiyorum inşallah kazasız belasız alırız yavrularımızı kucağımıza canım 🤗❤️
Ekimozz Bende 28. Haftada oldum 4 tane yazdı doktor bana 2 tanesini karıştırıp vurdu 12 saat snra diğer ikisini karıştırıp vurdu.. fiyatı pahalı değil 8 TL civarı bişey şuan 34 haftalık olduk. İğnelerin zararı yok
Minikpopo Ekimozz Maşallah canım inşallah son haftalarınızı da kazasız belasız sağlıklı bir şekilde atlatırsınız 🙏🏻 Çok teşekkür ederim tatlım 😊