dmttkzgl 1Gozde1Yusuf- yigenimin adı Aden, baal gibi bi bebekti Rabbim sana da güzel bi evlat nasip etsin 🥰🙏🏼
1Gozde1Yusuf- dmttkzgl aminn canim 😍sabah sabah yorumun beni cok mutlu etti🥰 rabbim yuzumu guldurdugun gibi nasibini de guzel eylesin🥰
Pinarr-14 Snowel hahshshs evet doğruu asel lina düşünüyorum bende kime desem aseli herkes koyuyo farklı olsun diyorlar 🥰
Kalbimmmmmm Snowel kesinlikle 😂 ben daha cinsiyeti öğrenmeden hep kız olacak ve adınıda Asel İkra koymayı düşünüyordum cinsiyet erkek oldu ve şu an ne isim koyacaz bilmiyorum hep kızdan yana gittiğim için 😕 burdan bakıyorum acaba hangi erkek isimleri var diye anlamlı
gulcannurozturk Haticetekmen01 biz de kızımıza inci tanem koymayı düşünüyoruz. Adlarıyla büyüsünler❤️
Rabia_krtt41 Bizim kafamız çok karıştı Alp aslan,Beytullah, yiğit isimleri çok hoşuma gidiyor sizce hangi isim kullağa hoş geliyor😊
Byztgce Cayvarmiya ayy ben de 38+4 ama hala tık yok ne sancı ne açılma benek dönmedi bile sizin döndü mü?
Bzdmr Dmlakklk Allah nasip ederse GÖKÇE koyacağız kızımın adını nazlaniyor gelmiyor gelirse hayırlısıyla 😊