BrsArl06 Arel düşünüyordum ama çevredekilerin olumsuz yorumları yüzünden vazgeçtim.Şimdilik Kerem düşünüyorum 35 haftalık olduk.Arelden başka hiçbir isim içime sinmiyo.
Leilani BrsArl06 çevreyi bu kadar takmayın lütfen:/ Arel ismi içinize sindiyse koyun sonuçta ona en çok siz sesleneceksiniz etrafı boşverin onlar her isimle dalga geçecek bir şeyler bulurlar
sineminiiiz BrsArl06 başkaları değil sen büyütüceksin senin evladın taşıcak o ismi,insanlara kalsa konuşur da konuşur :) arel bence güzel isim
Ezgikaynak Dipsi988 kuranın Türkçesini okuyorum. Dün ki okuduğum bölümde bu cennet bahçelerinden ‘ADN’ olarak yazılıyor. Yani direk aden değil:)
Hilalina Kızımın ismi Toprak Lina bir oğlum olacak inşallah isim arayışındayız Aklımızda Oğuzhan Kayra ve Rüzgar var bakalım hangisi olacak
DerininAnnesi35 Conaskimi o halde Kuzey ismi elendi 😂 kaldı geriye Ege. Sakin olup adı Ege olan anneleri bekliyorum o zaman 😂
Ruya_burcu45 Dmlakklk ikizlerimi bekliyorum, ınsallah kızıma Zeynep oğluma da Egemen ismini koyacağız, sağlıkla gelsin tüm bebisler