Oznur-aytac04 Dmlakklk bizim hazırlıklar tamam 40+3 olduk ama halen tık yok ne bir sancı ne de bir Ağrı bakalım ne zaman gelecek
binnur64 cihaninannesi hiç düşünmedim böyle yansıycağını kusura bakmayın🙏🏻 başka güzel isim yok derken elbette var ama benim içime sinen yok anlamında söyledim😌
delibirhatun297 Dmlakklk bizim henüz cinsiyetimiz belli değil.. Umarım bunu öğreneceğimiz günleri de, sağ salim kucağımıza alacağımız günleri de görürüz 🤲🏻 Kız olursa Emilia Duha🌿 Erkek olursa Milan Çınar☀️ koymak istiyoruz adını 🥰
Selenkrskr Asii_41-anne asıl sarp arkadaşımın oğlunun adı. Dünya tatlısı dünya sakini bir çocuk ve çok güzel bir isim
Yrgnnnnnn İki gün önce cinsiyetini öğrendik ben kız hissettiğim için hep kız bebek isimlerine baktım ama oluşum olacak mış şuan fikir sahibi değilim burdan yararlanırım inşallah güzel anneler
DerininAnnesi35 Conaskimi o halde Kuzey ismi elendi 😂 kaldı geriye Ege. Sakin olup adı Ege olan anneleri bekliyorum o zaman 😂
Tubikin_hamilelikmacerasi Cinsiyetimiz henüz belli değil ama eşimin adı Alper benim adım Tuğba erkek olursa Alptuğ kız olursa da Almila koymayı düşünüyoruz 🥰🧚🤭🙏⭐🌱Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏🌱♥️
Jrhazar sevimakpltt Berra olunca kız bera yani tek r olunca erkek oluyor ya biliyor musunuz benide bu ayrımı yapamayanların ilerde verecekleri tepki dğşündürüyor aslında ama çokta seviyorum 🤷🏻♀️🤓