esmerella37 nasıl degerlendirdiniz hamile kaldıgınız ayy yumurtlama dan catlamada neyaptınz yardmcu olurmusnz?
CayGetireyimMi esmerella37 canım ben ikinci çizgi koyulaşinca degerlendim sonra ikisi çok net koyu oldu o günü ve ertesi iki günü degerlendirdim. Ama benim çok koyu olduğu günün ertesi günü siliklesti. Tek gün yumurtlama oldu. Bazılarının o iki çizgi koyulugu 2 3 gün sürüyor. O yüzden koyulugu görsen de siliklesene kadar test yap.
arirangg esmerella37 Yumurtlama olan günü değerlendirdim. Ertesi gün çatlama oldu. 2 gün daha değerlendirdim. Yani peş peşe üç gün. Ama eşinde sperm problemi varsa o zaman yumurtlama olan günü değerlendirin, ertesi gün ara verin, 3. Günü değerlendirin
YLD_95 esmerella37 onunla mi kaldım emin değilim güzelim ilk defa takibini yapmıştım önceden bir kaybım vardı deneme yaptık 2 ay olmadı 3. Ay hem folik aside başladım hem bu testi yaptım. 14. Gün yumurtlama gördüm zirveydi. O günü değerlendirdim. Ertesi gün teste baktım yine tam çift çizgi değildi. O günü pas geçtim sonraki gün baktım çatlamış görünüyordu yine o günü değerlendirdim o kadar canım ama dediğim gibi takip yaptığım için mi yoksa denk mi geldi yoksa folik asit yumurta çatlamasına yardımcı oluyor ona başladım diye mi bilemiyorum. Çünkü her ay düzenli yumurtlamiyoruz. Yani vücut bazı aylar yumurta gelistirmiyor. Belki o 2 ay kaçırmıştım günleri ya da yumurtlamadim bilemem ama öyle hamile kalmıştım
esmerella37 CayGetireyimMi benm 3 gundur kopkoyu cnm en üsttekide koyuyduda durdukca azaldı o nedensen
arirangg esmerella37 3 gün üst üste koyu ise üç gün değil de birkaç gün daha değerlendirebilirsiniz. Bugğn 3 tane havuç ye çatlamasına yardımcı olur
esmerella37 arirangg dun yedim havux sabah test yaptım ama işe gittim beklıyemedim malesef smdi eve gidince bakıcam catlamıs mı diye
tucemsi esmerella37 canım benim de çatlama neredeyse üç gün sürdü profilimde var bak bi istersen. Ben iki gün boyunca üçer tane havuç yedim çatlama oldu o günlerden sonra