Ela344 8 günlük bebeğimin çekimi vardı bu gün çekim sırasında fark ettik daha doğrusu eşim fark etti karnın olduğu yer soyuluyor 😢 bebek yağı kullansam geçer mi 😢 kendimi çok kötü hissediyorum nasıl bir anneyim ben ya nasıl göremedim 😪😪
nilsmomy Ela344 çok normal yenidoğanların derisi soyulur, bunun sizin iyi anneliğinizle vs alakası yok. Bebek yağı gözenekleri losyon sürebilirsiniz. Duş aldırırken bebek süngeriyle hafif hafif yıkarsanız birkaç güne geçer
tlhmrv Ela344 canım bunda korkulcak uzulcek bişey yokki suyun içinden çıktılar resmen elbette kuruyacak soyulacak değişecek sen evin sıcaksa gün aşırı banyi yaptır ve banyodan sonra bebek yağı sur vücuduna o iyi gelir
KayraVeAnnesi_06 Ela344 Benim bebeğiminde bacaklarında vardı . Altını açtıkça losyon sürdüm kısa süre sonra geçti . Yenidoğanlarda oluyor kendinizi suçlamayın büyüdükçe geçiyor bizim 40 dan sonra olmadı
Zehrasimralina Ela344 deri atan soyulan bebek kilo alıyor diye biliyorum ben 23 günlük kizim onunda derisi soyuluyor karnı ayakları annem kilo aldığını söyledi endişe etme
KayraVeAnnesi_06 Ela344 Uni baby kullanıyorum , bu arada göbek bağı düşmediği için yıkamadım demişsiniz . Bize yıkayın demişlerdi ben yıkadım bir çıktıktan sonra temiz havluyla kuruladım orası ıslak kalmadı bir sorun yaşamadık
Zehrasimralina Ela344 hayır bisey surmedim kötü bisey değilmiş kilo aldığını gösteriyormuş o yüzden endişe etmiyorum doktora da sormadım sağlık ocağı kontrolünde ebe de gördü kilo alıyor dedi annemde aynısını söylemişti
Ela344 KayraVeAnnesi_06 doktorum bana yıkama düştükten 1-2 gün sonra yıka dedi o yüzden yıkamıyorum bende